MASSA LÄSK, CHOKLAD, CHIPS OCH MUSIC,



feeeeeessscccht

Glöm det jag skrev innan, på bäst humör nu ! Evelina kom hit, vi stack till oj och handlade och så. Sjukt mysigt kommer vi ha det! WIHO !


sureri surera..

Har bara haft " göra och äta vad jag vill" dagar, dessa två med syster. Vi stack till hbg imorse, skulle träffa cpalex, orkar seriöst inte med honom längre. så hejdå på dig. Gick runder lite med syster, käkade på Max och sen stack vi hem.. 
Vet inte om jag ska göra kvällen bättre med en dejt med min bk och så, eller sitta hemma och sura på pappa får skuldkänslor? hmm.. lockande båda två 



häääärligt humör!!

Just nu känns valborg såhär 'helvetesjävlacpäcklig' -.- är verkligen inte på humör. Sjukt sur! Kom hem från syster precis, skriver mer om dagen senare för denna dagen kan ju bara ta sig i röven.. -.-

Bara jag som är helt forever alone till ikväll?:(

vi vaknade vid halv nio, käkade frukost och har plattat håret nu. Väntar på att syster ska sminka mig, Sen tag vi tåg/buss(?) till knutan och möter Alexander och Markus där, sen äter vi nog där eller något.

svar till "din kompis"

Din kompis <3 om Jag har världens bästa mamma & min mamma har världens bästa dotter! ♥:
Hej! Super fin blogg! 
Jag undrar vad din mamma är sjuk med? 
Puss & kram <3
svar: Hej min kompis! tack så mycket! Min mama fick utmattningsdeprission. Förr sa man "gått in i väggen" för ett bra tag sen och har fortfarande inte återhämtat sig. Vet faktiskt inte hur länge sen, 1-2 år sen. Hon kan inte göra saker som andra kan, tex prata i telefon, gå i affärer, städa och diska, ja sånt som andra mammor gör. 
Kram 


Love


Förlåt men jag gillar inte dig

äntligen klar med mina byxor! laddar upp bild sen från iphonen. Vi har iaf bäddat nu, ska stänga datorn och krypa ner där. typ dog alla precis? helt tyst på mob och fb, ??'
Jaojao bästa Emil skrev precis, tjejsnack nu ;)

LEV STARKARE!

Nu ska jag och syster ha "operation ta sönder fias jeans" haha;) sandpapper och hela kittet framme :) 
nu ska här cutas !

Jag vet att du håller min hand, i vått och torrt :)

Jag och syster stack till stan, och var där typ hela dagen. Först stack vi till Pistachia, fikade och pratade typ en timme?!:) va sjukt mysigt. Sen gick vi runder lite, gick till tivolit och kollade på snygga mobilskal och sånt:) 
sen gick vi tillbaka till knutan, köpte Chai latte och sen bäänkade vi oss på tåget hem.
Helmysigt! saknat såna här heldagar med syster! 
Inatt sover jag här hos henne! blir bäst! 

Jenny om Jag har världens bästa mamma & min mamma har världens bästa dotter! ♥:
Tack min goa dotter. Jag blir så glad för alla ord och de berör mig. Att få vara delaktig på det sätt jag är i ditt liv är som bomull i hjärtat. Det vi har tillsammans är speciellt. 

Varje dag som går gör att jag blir lite friskare. Jag kommer att komma tillbaka, kanske inte som jag var innan utan som den jag vill vara…älskar dig!!!
Svar: ♥

DRAR TILL STAN MED SYSTER, PUSS


Jag har världens bästa mamma & min mamma har världens bästa dotter! ♥

Mamma ♥ 
Vill bara ge lite uppmärksamhet här i min blogg om min mamma:) 
Jag vill att du blir frisk nu! Du är världens bästa på hela jorden!
Världens vackraste, snyggaste, gulligaste, snällaste, bästavän, en som jag kan berätta nästan allt för. världens bästa mamma! 
Hade tagit en evighet att ladda in alla våra egopics, så det blev bara dessa:) 


Vad du än säger,,

Vaknade rätt tidigt, lillasyster höll på att störa sig. Ätit och duschat, ska föna håret snart. Håller på att ladda in bilder, går sjukt segt. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. 
Stalker


Sjukt avundsjuk på min mamma som dansade med min älskade..

Går och lägger mig nu med lillasyster^^ mysigt! 
Ni vet såna här "det tisslas om helsingborg" och sånt ni vet?;) dem har tisslat om mig nu två gånger.. haha. 
Om att emil fick till det med fia i sanden på ekebo! typ så. haha ;);) 


this guy makes me happy!

Hittade denna bilden nu ikväll på min finaste! blev ju något glad. Hoppas du har en helt underbar kväll/natt och att det inte blir allt för mycket! lär ju bli en hel del gnäll imorgon ^^ som vanligt! 
Gubben, du är tappad. men jag älskar dig ändå.

Låt mig inte gå, vi skulle gå tillsammans.

Kollat "kvällen är din" finaste Gry var med :') satt och hade gåshud hela tiden, underbart ! Pratat med 'hemlig' och några andra finisar:) smsat lite med Emil, Oscar och några andra:)men nu ska jag leva vidare med mitt godis och så ^^
söta cambilder med lillebror





Idag ser jag ut såhär








Inget att skada eller dö för

Hann aldrig träffa Alexander, :/ Har iaf kommit hem till pappa och ätit. Min lillasyster (på mammas sida) sover hos oss inatt. mysigt! är ju innebandyfest ikväll! skulle så gärnat velat vara med, men nästa år är jag på! ;) 
Pratar lite med helt underbara människor och lyssnar musik! känner mig så otroligt glad idag:D



Du kommer få pris i finast smile :)

Gårkvällen va helt sjuk! Aldrig haft så kul:) Var galet! Kom hem vid 01.30 kanske?! Haha blev faktiskt lite bråk på kvällen, haha. Men jag hade sjukt kul iaf, nollor! :) Somnade nästan direkt när jag kom hem, pratade med Nordgren och Möller först. Sen spammades både facebook och mobilen " tack för en underbar kväll" & " jävla galning! " haha. 

Har iaf vaknat nu, dunkat musik och chillar. Ska snart till mamma, måste städa lite där. Sen kommer Alexander, eller så sticker jag till hbg eller något. 



Du vet vad jag vill ha, men jag ställer inga krav

Städat rummet, mamma hämtade upp mig så stack vi och handlade lite. Hon hade varit på väla innan och köpt lite saker till mig ^^ Tack ;) 
Väntar på tjejerna, sen kan jag nog duscha, ;) haha dissar dem lite. Kommer faktiskt blogga lite under kvällen :) 





Jag tycker om dig :)

Efter idrotten stack jag och bästis till min gamla prao, ville säga hej till alla söta barn:) Har varit på sjukt bra humör idag, nästan överdrivet. Iaf, allt går som det ska. Har två timmar på mig att städa rummet klart, duscha och handla innan töserna kommer :) Sen ska vi käka pizza och tagga :) 



För att kunna vara stark, måste du kunna vara svag

Har gjort läxan, Ska bara skicka in det nu, Känns skönt, mamma kom hem med Thaimat. Wiho ;) Ska upp på rummet och fixa snabbt. ! 



tiden blir mindre för varje dag,

Haft en rätt bra dag:) Torsdagar är alltid sega. Har iaf rätt mycket att göra idag,
1. göra klart mitt portföljarbete till svenskan, muntlig text
2. franska typ genitiv eller verb eller något sånt?!
3. städa hela rummet inför imorgon
Har ätit lite, är rätt trött.. Ska hämta mina snygga brillor och plugga.

Älska mig, som jag dig

Har precis haft matte, har 45 min rast nu, blev klar efter 15 minuter vad vi skulle göra ;) ska bara flippa runder med bästis och så:)


Snurrar i regnet.

Pratar med Natalie och Matilda, Vi har såna "fina" minnen som vi snackar om;) Ska nog stänga här vilken sekund som helst, pratar lite med Maja, ja livet rullar just nu :) 



Michaela :) <3

Tog mig faktiskt och frågade denna fina tjej om jag fick länka henne ;) man vet ju aldrig. Men hon är sjukt underbar! träffat henne några gånger på tjejfester och hon är helt amazing ! tar helt underbara bilder och redigerar som en riktig kung! Hon skriver dessutom väldigt bra på sin blogg. Alla borde klicka in på hennes blogg för då gör ni både mig och henne glad :) 
http://fotomichaela.bloggplatsen.se/
http://fotomichaela.bloggplatsen.se/


Det är min tid, mitt liv och jag kan göra det till vad jag vill

Duschade, tröstade lillasyster asså jag blir riktigt ledsen när mina syskon gråter, vill bara gråta själv.
Åt precis, snackar lite med 'hemlig' och André. Ska lägga in kläder i min garderob, om någon undrar då ;) Ser ju inte fint ut på mitt rum, måste ha fixat det tills fredag, så tjejorna kommer hem till mig innan vi drar ut på fest :)

jag vill gå men jag kan inte lämna

Gjorde varm oboy till mig och lillebror, fast jag värmde den för mycket så båda har brännskador i munnen ;) Pratar med fina människor och livet känns underbart! nästan lite för bra just nu ;) Woho !

Jag ska leda dig och finnas för dig,

Fint väder när man ska hem ju.. Eller inte. Fryser som in i och mina fingrar värker, Skrek riktigt mycket på vägen hem med bästis.. Ska iaf göra varm oboy nu, för jag e så chillig :)
Skulle först dra till hbg och träffa Alexander, men sen fick han inte -.- så jag stannar hemma ist :D Ska duscha sen och så =) 

Jämför mig inte förrän båda vet vad du jämför mig med.

Är faktiskt lite trött nu, kollat tv och så med mamma hela kvällen typ. Smsat med underbara människor och bara haft det bra :) Ska byta om till min härliga "pyjamas" tröja som jag fick av min fina André;) sover som en stock med den ;)

Du kommer vara där

Städat lite på rummet, tjatat på bästis att följa med mig till Ekebo, men de går ju sådär med det. Ingen att gå med.. JAG ÄR FOREVER ALONE :( Jaja. Får väl se, Ska iaf fortsätta städa lite.

gör något innan det är för sent.

Kom precis hem, är på sjukt bra humör. Drog igång musik direkt, Ska fixa på mitt rum, känner att det behövs ;) Annars ska jag nog inte göra någonting idag. Ville bara säga, idag är det min andra födelsedag. Jag och Linus har två stycken för vi är så bra ;) 
Så Grattis till mig. Ego..
Sådär sjuuukt fin bild på Tvilling och hennes kompis. PUSS ! <3

Jag vet var det kommer leda.

Fixat med Matildas blogg, lyssnat på musik och bara tagit det lugnt. Ska ner nu.

Det var ett brutet skrik på hjälp

Avslutningen va rätt kul. Vi hade massa lekar, bjöd lite på mig själv eftersom vissa inte vågade vara med ;) tyckte iaf det var kul, prisutdelning och sånt :) Efter snackade jag lite med Fidde, allt mellan himmel och jord ;) Sånt som kan behövas. Annars känner jag mig ganska ledsen, känner mig bortvald och folk i min egen familj säger saker som sårar. Menmen.. Mamma vill jag ska komma ner och se ' Älskling du har blivit en tjockis' men vill faktiskt inte.




När mitt liv började

de två sista lektionerna låg jag och sov (Y) låter rätt skönt va? Mådde inte alls bra. Men sen cyklade jag hem, åt ett äpple och har pluggat lite. Kunde det mesta redan. Är hungrig. Ringde precis mamma och frågade var hon höll hus, så var hon visst hemma xd har jag missat att hon kom hem ? haha rätt kul. Ska äta nu iaf. Sen sticker jag på innebandyavslutning.

Vågar du inte misslyckas, kommer du aldrig lyckas

Haft en helt chill kväll, ställde mig och gjorde våfflor till kvällsmat. Blev ju sådär, ingen kan slå mammas våfflor !!
Ska iaf sova nu, skola imorgon. Illa !! 

Fast ni står på tå, når ni aldrig upp på vår nivå

Det är just sånt här som gör att jag älskar denna personen :')
Storebror ♥

Du gör mig perfekt

Har bara halvdött på mitt rum alone idag. sov en liten minut, men André väckte mig igen. Pratar lite med honom, mest flipp..Men ja, ska nog ner och äta nu eller något. 



Young, wild and free

Vi vaknade vid 11. Va fortfarande sjukt trött. Åt panpizza, sen packade jag och stack hem. Duschat och ätit lunch. Sitter på mitt rum, ska fixa lite här. ser ju rätt dött ut annars. 



Ja, det blev inte att jag tog med min kamera. Det fick bli dåliga iphone foto.

Jag och Johan innan vi skulle sticka :)
körde även lite egofoto på toaletten som vi blev "stamkunder" på ;)
både jag och Elina svindel när vi kom upp där vi skulle sitta först. Men vi hade sjukt bra platser tyckte jag, ingen framför en och så :) Först kollade vi dammatchen, den va rätt bra tyckte jag!
när något blev tråkigt, roade vi oss med att kolla på denna stora bollen. Helt forever alone...
ännu fler ego.
sen var det dags för herrmatch. Den va väl sådär, kom aldrig inte riktigt in i matchen.
sen tog vi tåget hem, var hemma vid 21.00. Stack hem till mig och hämtade mitt wii. Åkte hem till Elina, åt tacos 21.30 ( perfekt tid ;) ). Sen dansade vi wii, klassade såklart ut henne med mina moves ;)
Vi slutade dansa vid 00.00. Fluffade upp hennes säng med typ 10 kuddar och 2 täcken. Sen drog vi igång en film, kommer inte ihåg vilken. Men den va rätt bra, sen stängde vi av. Snackade lite, sen somnade vi vid 03.00

Bästis, tillsammans slår vi dem alla.

Bästis kom hit med sin familj. Hade jättekul faktiskt. Fixade hennes naglar, hon var i nagelknipa ;) dock ser ju mina förjävliga ut. Fast vi båda blev sura i slutet av kvällen, för vi fick inte sova här efter malmö imorgon själva. taskigt -.-' Menmen! ska sova snart såja. 

som sagt lite fakta här om morgondagen ;) 
Vaknar och så, gör vid mig och färgar mammas hår. käkar frukost och drar till stationen och möter Johan och abv där. Sen åker vi med några andra in till hbg, bytar tåg och fortsätter mot Malmö;) Sen försöker vi hitta våra platser i arenan och bänkar oss med risifrutti och annat ;) Kollar dam sm finalen, går någon stans och äter sen tillbaka och kollar herr sm finalen. tar tåget hem till Helsingborg sen hämtas vi där :) 
Åker hem till abv och äter nattamat ;) och sen har vi laddat upp med wii och massa filmer och godis. Höhö blir ändå bra :) 
så kommer ju inte blogga imorgon förmodligen ;) hihi 



Även fast du går bakåt, kommer jag inte stanna

Har riktigt roligt här uppe på mitt rum alone. Kollar roliga videos på youtube och driver :) nej men seriöst talk nu, haha. På bra humör som ni märker. abv och hennes familj kommer nog vilken minut som helst, ska planera inför imorgoon, more om that later. 



svar till agnes

Agnes om Ge mig allt !:
Superfin blogg! Vad har du för kamera ? :D
svar: tack! en canon eos 1000d.. :)

Ge mig allt !

Stack med Anders och fyllde på mitt Jojokort inför imorgon. Hämtade trollunge också, vet faktiskt inte vad jag ska göra nu. ragga upp någon tjej och ut och fota ;)

Sug och svälj, trevlig helg ! :D

Åh vill inte sluta på min prao. Alla små barn, ååh :( Fick massa teckningar av alla barn, ska sätta upp några ;) och bombades med kramar efteråt. Är iaf på riktigt bra humör. Fredag också ju :D Ska ta fram min kamera bara för det. Dunkar musik också, livet rullar just denna dagen ;) 



Ingen sätter upp dina regler

Sitter med ansiktsmask och ska snart hoppa in i duschen. Dunkar musik och tar det lugnt. på rätt bra humör. Skulle ladda ner js innan, men något gick fel och jag råkade ladda ner något konsigt. så nu har hela min facebook och hela internet cpar. får fixa det sen. Kusinis skrev precis, that boy. Ska iaf duscha snart.

Jag vill inte leva det livet

Stack till praon. asså love  it! man blir nästan kär i dem små barnen. ! Sen gick jag hem, med en av eleverna;) haha. såg appa och så. måste sticka till min egen skola nu, åååh. pallar nt. äckligt väder ju. Jaja, måste ju ha papperna. Sen kommer psyk hem till oss för att prata med oss, asså jag e normal så tro nt det handlar om mig. Pallar seriöst nt sånt här, kan man inte bara va normal? diagnoser hit, diagnoser dit. Just shit ! 



Månen är närmre än dig,

Vi vann nog, efter rätt mycket fusk ;) Kan ju själv erkänna att jag inte hade någon kontroll alls ;) men de var mest för skojs skull. hade så mycket velat spela..snygga filip och fidde var där ! hade ju riktigt samtal om livet med Fidde efter, riktigt söt, snygg och snäll kille! lätt min nya man ;) nej men, hade kul och trevligt :)
Ska borsta tänderna nu och ta lite mediciner, haha yra runder ;) 



Lever mitt liv

Pannkakorna var goda, är fortfarande inte sugen på att äta något. ingen större matlust faktiskt. ska fixa mig sen åka till hallen. 
så kvällen blir :)



Lilla hjärtat, jag tänder på dig. Jag vill så gärna ha sex med dig

Ska hjälpa mamma nu, vi ska äta pannkakor ^^ mumsigt ;) 
Lilla hjärtat ! 

Jag driver med dig,






I dina ögon ser jag allt

Tagit det rätt lugnt. varit bänkad framför datorn, har så underbar vänner just nu som stöttar. Erik ringde just också och undrade hur det var och sånt,. Tror faktiskt jag ska tvätta av allt smink, och ta på mjukisbyxor. Orkar inte vara så tillgjord just nu..



I don't give a shit !

Precis kommit hem från min prao. Alla barnen är så söta! Tyvärr är det ju bara två dagar kvar:/ haha. 
Är hungrig så tänker nog äta nu. Sen ska jag nog bara sova, måste ha ork kvar till vår "match" ikväll, men eftersom jag bara står som tränare ikväll så blir det nog rätt lugnt..

Du är inte perfekt,

Syster stack hem för en timme sen, kollat tv och pratat med några fina vänner. Är sjukt trött fortfarande och ont i ryggen. Ska äta snart typ.

L O V E









Världens bästa syster kom med kladdkaka!<3


Akuten. Rosen till de trevliga sjukhuspersonalerna.

ber så mycket om ursäkt för jag inte bloggat. Men som sagt har jag mått riktigt dåligt. Rätt svårt för er att förstå.. I lördags efter matchen fick jag plötsligt stark huvudvärk som hållt i sig tills igår. I söndags låg jag och sov hela dagen och bara yrade. Hörde och såg saker. Haft kraftig smärta i ryggen och bakhuvudet. så igår låg jag och grät hela dagen och var helt skakig, kunde inte andas och fick dra efter luft. brännande smärta på armarna och kramp på händerna. en rygg som kändes skulle brytas.. 
Så pappa åkte in med mig på akuten helsingborg. Och där spenderade vi natten.. fyra timmar.. 
Först när vi kom in så fick vi sitta läääänge och vänta på en sjuksköterska, efter det skickaes vi till en kirurg. Berättade för henne om smärtan i armarna, krampen i händerna och ömheten i bakhuvudet. Hon bara SITT HELT STILLA, kan pappa trycka på signal knappen? dem symtomen tillsammans var tydligen tecken på en allvarlig sjukdom?! 
så sen rusade där in en annan läkare, som fick hämta nackskydd. så jag verkligen inte kunde röra nacken. var ju inte jättebekvämt.. Sen fick vi vänta lite, sen kom en läkare med rullstol ( man blir sjukare än man verkligen är på sjukhus) dem ville ta det säkra framför det osäkra. ifall jag skulle trilla. Men inte klagade jag för det. fick en DÖ SNYGG ung kille som körde mig. haha. Så han körde mig upp till en ortorped (stav) så jag röntgades. i nacken asså. sen körde han ner igen. Fick vänta, sen fick vi äntligen åka hem. Fick med mig starka mediciner. så jag är galet trött nu och känner mig helt uppsvälld. Så ni kanske fattar.. Mår fortfarande dåligt och har ju ont. men alvedon och ipren (Y)



gästbloggning! :)

shulululu :D
evelina hääär , fias lilla vän , som är så snäll och gästbloggar..
för fia är en liten klenis som har ont i huvet och orkar inte blogga själv :p
nu ska jag inte köra en sånn klasskisk gästbloggning : åh jag måste bara sä att fia är den bästa som finns o blablablabla..
ska berätta vad jag har gjort idag..
skulle egentligen sticka till bjuv , och kolla när jacob spela fotboll , men det orka jag inte.. så jag satt typ hela dan och snacka med dana!
sen packa jag mina saker , och stack upp till mamma , har ätit och lyssnat på musik!
är det bara jag som tycker det är kul när folk skapar ett rykte om en ? som inte är sant , haha.. menar på att den ungen har en väldigt bra fantasi! som ägnar sin tid åt att tänka ut något roligt som folk tror på, och sen sprider det.. hahah :D
men nu ska jag snacka med lite roligt folk, ha en bra kväll! puss och kram♥
klicka på bilden för att komma till min blogg! (:

trött tjej?;)

image description'
image description
image description

Ett inlägg om ingenting..

Vaknade vid 11, har käkat frukost precis. Har sån träningsvärk, inte konstigt eftersom det blev spel hela dagen igår. Vet inte vad som händer idag, ska nog bara mysa runder med slappekläder.

Godmorgon !

Tänkte länka denna fina tjejen! superbra blogg och supersöt tjej :) 

http://ronjasundbeerg.blogg.se/
http://ronjasundbeerg.blogg.se/
http://ronjasundbeerg.blogg.se/

Klicka! :)

Rak på sak, annars får de va.

Haft sjukt kul och mysigt ikväll, sjungt sing star, käkat chips, kollat massa foto och skrattat sönder. det är vi ;) Är riktigt trött nu faktiskt. ska nog snart sova.

Jag kan inte ta dig på allvar

Orkar inte skriva om hela dagen faktiskt. kom hem till åstorp vid 16.00, stack till sporthallen och va där till typ 18.00, gick hem med lillebror, åt, stack till oj och handlade godis med Anna och Eddie, och nu sitter vi 3 i min säng och typ skrattar?;) haha
lägger in massa new bilder sen :D

Jag vet vem jag är, när inte du är med

Snackat strunt och flippat med laget. galet. ska sova nu. Blir ingen update imorgon. ska upp redan 7.. sen har vi turnering hela dagen. 
puss

Utan vingar'

Pappa gjorde pannkakor som vi hade som kvällsmat. herregud, lika gott varje gång. Snackat med Evelina, och nu sitter jag i köket med pappa och äter wienerbröd. haha onyttiga. e ju fredag ;)

Bitch, I don't give a shit.

Verkligen förlåt! vårt internet har inte funkat idag -.- så jag drar en snabbis om dagen. Skrev novell, gick hem till farmor och åt, lyssnade på noveller, gick hem till farmor och fikade, sen kom Syster så gick vi inom oj och köpte lite saker. Bilder kommer;) hade bara så sjukt mysigt!
sovit en timme nu, e sjukt trött. 




:)

Har svenska novellskrivar dag idag, haha eller vad man kallar det xd ska ha svenska hela dagen. Rätt chill


Du ska känna hur det känns att sakna

Duschade, kollar innebandy, snackar med syster och abv! Ska nog lägga mig snart, känner mig supertrött!
bloggar imorgon!

Människor ändras, inte minnena

Åh jag mår sjukt. ont i huvudet och helt paj. Menja, kollar innebandy på tv med pappa, falun-storvreta.. klass! Är rätt trött, skulle kunna somna nu. PÅSKMUST!! DROGA!! asså nej jag har inte damp..

Tjockisar :/

Hade prov sista lektionen, gick nog bra. Stack inom oj med Ottilia och Melissa och köpte ballerina, jag och otte e bara så feta. Sitter i min soffa nu, med ballerina och saft ;) 

När vi går hem från att köpt ballerina cyklar en tjock och ful kille förbi oss..
Otte: SNYGG RÖV!!!
killen vänder sig om till oss när han cyklar och säger : TACK DETSAMMA
och cyklade nästan mitt in i en bil... 
HAHAHAH 
de roliga va att vi mötte han igår och då sa hon nice röv till honom..

Allt behöver inte handla om ditt liv, för det e rätt tråkigt.

Dagen har varit sjukt awesome! käkade, stack på träning. Nathalie fällde mig såja 2 rejält stukade fingrar.. Wiho. 
kom hem, duschade, flätat håret så det e vågigt imorgon. Ja ska ta en fruks sen sova. Godnatt. ♥

Bitch please

Ottilia följde med mig hem efter skolan.. Vi har haft värsta brottning, förlåt mina grannar. Men ja vi sprang runder och typ brottades och skrek och slogs. Vi är så mogna haha ;)
Sen nu sitter vi med varsin dator och cpar, käkar kladdkaka och så;) haha


ta livet inte så allvarligt, det är det ändå

Känner mig så sjukt duktig. Ska käka kladdkaka och kolla hockey nu med papi. mys :)

Jag vill du förstör mitt läppglans, inte min maskara

Åh trött på vädret..Inte alls kul att gå till skolan. Men överlev?! Skolan gick helt ok, rätt trött. Eftersom jag fick bra på mitt kemiprov körde mamma mig hem, för mina knä e ju bara enormt cp, väntar fortfarande på svaren från röntgen. Och såklart har min fina mamma fixat kladdkaka till mig, hur bra får man bli?! Håller på att plugga, som jag gjort ända sen jag kom hem. Pratar lite med 'hemlig' och Elinis abv. 



Jag förstår om det regnade dagen du föddes för himlen grät när de förlorade sin vackraste ängel

Denna dagen kan dö. Precis ätit med pappa, mår riktigt kass. Pratar med fina människor och så. Ska duscha nu, och se om jag mår bättre.

riejirjfirfmktrvmitrjvikotmvkjivåwjmkrömcjiroj

sur. arg. ledsen. trött. irriterad.
Packar mina saker och sticker till pappa, pallar fan inte. SKAFFA EN RIKTIG LÄRARE SÅ MAN SLIPPER SITTA OCH PLUGGA IHJÄL SIG SJÄLV. och nej ja överdriver inte.

riejirjfirfmktrvmitrjvikotmvkjivåwjmkrömcjiroj

sur. arg. ledsen. trött. irriterad.
Packar mina saker och sticker till pappa, pallar fan inte. SKAFFA EN RIKTIG LÄRARE SÅ MAN SLIPPER SITTA OCH PLUGGA IHJÄL SIG SJÄLV. och nej ja överdriver inte.

pluggtime med mami..

Är på riktigt dåligt humör. Ville inte alls gå upp imorse, men nu sitter jag iaf i köket och pluggar med mamma. Pratar lite med syster och så. Måste verkligen stenhårt plugga nu..

Godnatt bitches!;*


Erik & Fia är bääääst !

Käkat påskmat hos kusin, sitter på hans rum och käkar godis. Vi e så feta!
Bara så sjukt fina

^^

chacha bloggen! haha fast nä. va ute med bästis och några kompisar innan, sen stack jag och Filip hem till mig, kollat film och så. ska nog byta om lite och sen dra upp till Erik,




Puttinutti

Stack ut och träffade några kompisar, frusit röven av mig och så. Ska kolla film nu;) jaojao


Stack till Nattis, söta bästis!;* snackat litta skit med henne, blivit tsm med Filip, ehm ja har väl inte gjort så mycket. Vi ska nog käka snart tror jag. Sen ska vi nog ut och göra något. äh vet inte ;) ♥
image description

Det var meningen att flyga

cykla till sporthallen och kollade damerna med Clara, fast dem förlorade. Sitter bara på rummet, snackar med filip och käkar godis. ska bara chilla runder och så.


Tack mormor !!

Mamma väckte mig vid 10 kanske, åt frukost och fixade lite. sen kom mormor och hennes kille med min 15års present, emn ny bärbar dator. sjukt tack ! så har fixat med den och sitter på mitt rum nu, höhö. Får börja fixa mig nu, sen ner till sporthallen och så.

Förstår inte grejen att snacka bakom min rygg?, menja, det betyder ju bara att jag är längre fram än dig

spelat, musik, snackat på fb, tramsat och bara är mig. Andre är på fyllan nu såja min mob e ju helt död.. Ska väl borsta tänderna och bädda ner mig i min goa säng. Galet trött,

spöa skiten ur honom så han kanske äntligen förstår vem som bestämmer,

Ätit påskmat, som alla andra också verkat gjort. Suttit alone på rummet och druckit ChampiS och dunkat musik. Sen kallade mamma att hon hade gjort cappuccino till mig med grädde och allting, fet ;) Tagit upp mitt godis och så, ska dansa wii med lillebror, spöa skiten ur honom så han kanske äntligen förstår vem som bestämmer ;)
Hatar datorn, iphonen och allt som man kan lägga in bilder med,

DU SÄNKER DIG SJÄLV

Såja, vaknat och ätit frukost. galet ont i fötterna. håller på att städa från gårdagens "förfest" här.. Popcorn över halva golvet.. Får nog slänga mig in i duschen också.

Love it!

Kvällen va bäst. Sjukt roligt, äääälska !
Dock valde jag helt fel skor.. Har skoskav överallt .. Kan knappt gå.


Tagga Ekebo med brudarna!

Elina och Emilia kom hit vid 6, fixat oss och käkat massa godis. Krängarna!
Jaojao hörs imorgon ;)
image description

ända tills du dör'

Sovit typ sen sist jag bloggade. har inte orkat något, smsar med 'älskade' andre och bara tar de lugnt. ska väl ta på mig lite och va lite social. fast nä, hehe.

Eftersom jag vet att du inte tåler sanningen, så är det just den jag säger.

Ligger i sängen, pratar med 'hemlig' och smsar. Syster kommer hem från vemdalen idag, TAGGA! Tänkte fråga henne om hon kunde komma till mig sen, supermysigt. inte alls taggad för ekebo ikväll faktiskt, men ja för sent nu ju. Faktiskt inte alls på humör för sånt, vill bara vara hemma och mysa. menja,

Utan dig, utan mig, ingen luft.

Sry för uppdateringen.. Cykla till sporthallen och kolla herrarna med Evelina och Johann, älskar er brudar!
Orkar inte blogga just nu, puss


Bara med dig ska jag andas 100 gånger för att få dig ner.

käka korv, gick ut och fotade. blev rätt många kort, denna dagen e super! loveit! Sitter bara på mitt rum nu, lyssnar på musik och så ;)


Hela dagen&hela natten

Har väl knappt så mycket att säga, natten va sjukt rolig och ja så. sen imorse (12) stack vi till henne för något hade hänt hennes kanin (?) haha. cyklade och hämta lillasyster, som jag ångrar för hon e sjukt jobbig ;)
haha jaja. puss

Bara chillar med musik och har mysigt. VI ÄR OSS!!:?)


Jag gav dig en hjälpande hand, men du tog den inte i tid. Inte mitt fel att du ligger och gråter nu.

Dagen har bara varit sjukt seg. Annapanna sover här inatt, hon kommer väl snart, supermysigt. Ska nog göra Chai latte till oss, bara för vi är så himla bäst. puss ! Bästa Damian skrev precis, bara för vi två e sjukt bäst ^^

Checka bloggen!:)

Alla borde kolla denna fina tjejens blogg! sjukt härlig blogg och jättefina foto.
http://emmaablom.blogg.se
http://emmaablom.blogg.se
http://emmaablom.blogg.se

Jag ska ta dig till himlen

Stack till Ängelholm och röntgades, vet inte svaren än för det skickas till vårdcentralen ju. gick till espresso med mami och fikade.. Ja så har min förmoddag sett ut..
Vår dator har slutat fungera, och jag som är desperat. RIP JAG ÄLSKAR DIG  !
Tror vi skulle dra till gymmet, eller något sånt.
Äh puss !

Live my life

Jag ursäktar mitt bloggbeteende idag, varit på sjukt dåligt humör. Åt hämtmat idag, bara jag, mamma och lillasyster. Sen ringde syster, som är i Vemdalen, vi snackade sjukt länge och bara hade kul. saknar henne megamycket! . hon är mitt liv !
Snackar med min finaste kusin just nu, asså han säger jag är fjortis och konstig. hur kan han ens säga så? VET ATT DU ÄLSKAR MIG !


Gnäll, gnäll och åter gnäll...

denna dagen kan ju suga lagom. Mått sjukt dåligt, fått en jobbig huvudvärk och tycket allmänt synd om mig. Sov sjukt skönt, vaknade och bah SHIT JAG SKULLE NOG HÄMTA LILLASYSTER, så jag slängde på mig kläder, brottades med cyklar i garaget för min stod längst in, cyklade iväg och såklart ringer mamma när jag kommit halva vägen och säger att jag inte behöver hämta henne. ÅH JAG E SÅ ARG!
är på sjukt dåligt humör också..

SOME PEOPLE ARE JUST IDIOTS

Bara tagit det chill idag, på smått dåligt humör. men det ska det ändras på. duschat och sitter i slappkläder. Inte orkat något annat, vet knappt vad mer som händer idag,
look, I survive and right now you talk to my back, because I'm further ahead than you

Instagram

Följ mig på Instagram, och jag följer tillbaka!


Ska man slå ner killen för att han ska falla för en eller ?

Har varit på kasst humör hela kvällen, mår inte alls bra. fast jo, eller nä. är sur..kollar partaj och så..
Sjukt ont i mitt knä också såja allt rullar för mig ikväll! kommer stänga av min mobil eftersom jag inte vil råka bråka med någon..
hejdå..

IDIOTER GÖR MIG STARK

Hörde något om våfflor ute i köket!;) ska packa mina grejer och dra till mamma senare, vill hinna inom oj och köpa mina älskade lösnaglar.. får se om jag hinner. Är döhungrig nu och på dåligt humör. pusspuss..

Fia tipsar om en blogg:)

Alla borde klicka in på denna bloggen, en härlig fotoblogg med många fina bilder. Själklart en superbra blogg också:)
http://wilmafannylinnea.blogg.se/
http://wilmafannylinnea.blogg.se/
http://wilmafannylinnea.blogg.se/
http://wilmafannylinnea.blogg.se/

BITCH PLEASE,

Dagen har varit superbäst! ja nästan iaf. Stack ju till sporthallen, träffade Jozze, Evelina och Johanna. mysigt, sen stack alla, så sen kollade jag och evelina resten av dagen. en riktigt innebandydag!;) finns inget bättre!:)
Är på jävligt humör nu iaf, vilka idioter det finns. varför bryr jag mig ens? vill dem inte ha mig i mitt liv så so what?! är redan i mångas liv :)



ÄLSKLINGAR KRYA PÅ ER!

Lyssnar på musik, plattar håret, sminkar mig och snackar med Linus. Stackare, åkte 9 timmars buss för att spela, så har han blivit matförgiftad och är sjuk. Krya på dig min kung!
Simon är också sjuk, mian två älskade killar är båda sjuka. Jaja.. Ska käka och dra till sporthallen.

Jag älskar dig syster!<3


Det är inte fel att älska sig själv framför någon annan,

Blev lite sent igår/inatt, satt uppe sjukt länge och snackade med Linus, men det var det värt. ;) första april idag ju, själv tycker jag det är enormt tråkigt när folk lurar mig. men det funkar att lura andra;)
Har ni lurat någon, eller ska ni?;) Sitter iaf och äter frukost och myser. hemma själv, wonderfuuul.

Godnatt folket! ♥

sjukt tack abv för skjortsen! du är bäst:*
Ska sova snart, puss! ♥

Utan dina andetag skulle världen vara underbar!

min kväll har varit bäst! hade sjutk kul med Anna, sen stack hon hem. krängt pringles och fotat hela kvällen, så noflife och forever alone som jag är ;) snackar med Linus och bara chillar i min sköna säng. ska byta om till en skön pyamas ist nu ;)

RSS 2.0