My heart's a stereo ....It beats for your, so listen close....

Ska dra på mig träningskläderna nu..Segt..Orkar inte...
Sticker ner i sporthallen, alla ungdommslag ska typ sjung, liksom varför? Tänker bara kolla på ;) Efter det sticker vi till rågenhallen och tränar..Sen åker jag med Anders hem och sover där, eftersom pappa är i röke och dömmer..Tvingade först andré att vara med mig till pappa kom hem men eftersom han skulle träna åker jag hem till mammi iaf ^^
Ska kolla upp när herrarna spelar så André slipper oroa sig -.-
Kramar
Asså jag vet, jag har inga bilder längre, men har inte orkat liksom...

Just nu känns det som jag dansar på rosenblad varje dag. Jag vet att jag har någon där som alltid finns där, dygnet runt. alltid.

Hejhej! :) Skolan var riktigt seg idag, asså vill bara det ska bli fredag...Om jag räknar rätt har jag 8 prov denna veckan+nästa (sammalagt) och jag har ingen aning till vilka dagar. Lärarna är så otydliga..
Hade prov i Kemi idag, hade varit sjuk när dem andra gjort det gick piss...
sitter iaf och läser och äter glass! Det är jag värd!

Rubrik!

Har äntligen gjort klart arbetet, känns super! Hoppas nu vi får godkänt!
Ska ta och borsta gaddarna nu,
Sov gott!

Du sa jag skulle säga hur jag kände det blev bättre så sa du..Så jag sa bara sanningen när jag sa jag gillade dig..

Blev ju inte något glad när pappa kommer hem med en godispåse när jag behöver det som mest! Min kära kusin har tagit bort alla ord jag behövde till mitt arbete och jag har inte boken hemma, smått panik...Försöker fa tag på Naima men har ju inte hennes nummer på min mobil...

Kevin Lieback Asp ♥

Har blivit riktigt förälskad i denna person !
Whääää så fin!!!! :o ♥
'
Nog inte lite sexig!

Dina ord, din mening, dina problem..

Var helt crazy skoldag, typ sista lektionen..läraren typ sket i vad vi gjorde, chill lektion (Y) kan behövas ibland!:) Efter skolan mötte vi Erik sen stack vi hem till mig, (jag, naima och erik) och gjorde ett arbete..är alldeles snart klar med det..Ska skriva lite till..Kille me..
Skriver mer sen !<3

Fch skånes stolthet, HELSINGBORG. Alex är bääääst <3

Omg vill bara berätta att detta e min bästa dag på länge! riktigt länge...Matchen var helt klart en 9½/10...dem vann med 6-4 mot aik..Linus spelade inte eftersom han hade ont i sitt knä..stackars liten..
det avr 2750 pers som var där, häftigt. Efter matchen kom Alexander och bara vill ni följa med ner i omklädningsrummen? vi bah EEH DU SKOJAR? så vi fick följa med ner i den gången, typ sen öppnade fch dörren så sjlng dem typ HELSINGBORG HELSINGBORG HELSINGBORG,allting var så coolt..Linus kom ut till oss och pratade en stund, elina var helt såld...
Nu skickade André vad jag tyckte om matchen? han hade alltså varit där utan att säga till mig, fett sålig stil av dig andré!!!!
Hade alltså riktigt roligt med Elina, ivis och Emil, PUSSAR TILL ER!
Kommer sova riktigt bra inatt, PUSS
sjukt dålig bild men kolla mitt när vi gjorde mål;) 

mysmys!

Hejhej, har precis kommit hem från skolan med Elina.. nu ska vi duscha mitt hår, och våga och sånt

Älskar ;)

Godmorgon fina läsare!
Igårkväll kunde jag knappt sova, eller asså jag kunde ju inte ;) Så fick lite smått damp när hela min sån balkong börjar röra sig...Så låg och smsade med André, skickade ju typ bah HJÄLP ANDRÉ JAG KOMMER DÖ!!! haha jag e normal jag vet..Men jag somnade ju till sist;)
Ska iaf göra vid mig lite snabbt nu, mjukisbrallor och sånt..Efter skolan hänger Elinis med mig hem, sen drar vi till hbg och kollar innebandy, fch-aik :D fett najs :D
Men nu ska jag typ dra ;)

Förvänta dig inte för mycket av mig. Jag lever livet i min egen hastighet, gör vad jag vill och är mig själv.

Ska stänga datorn nu och gå och lägga mig..Ska smsa med André och sova. Har fått en hemsk hosta..
Puss

snuttan dåh ^^

Ritar och har lite smått damp på vädret, pratar med fina rasmus och André super!

lav jo

Lillasyster åkte hem för ett tag sen, hade faktiskt jättemysigt. Blåser sjukt mycket, nästan lite läskigt. Sitter och rita och pysslar lite, jättelängesen jag gjorde sånt, småpratar med André och retas med Felicia :) Ska ta min smothieglass jag gjorde för någon dag sen och mysa :)

Moget loser.

Hejhej, gick upp vid halv 8 och åt och stack till malmö och spelade match, förlorade idag igen.. -.- menmen :) Lillasyter följde med mig hem, mysigt. Nu ska jag duscha sen blir det väl hitta på något...

Olämpliga kommentarer läser jag inte!

Hej anonyma människa, du som kommenterar olämpliga saker på min blogg, sluta med det. Jag vet vem du är eftersom ditt ipnummer..
smart!

Jag älskar han, på riktigt...

Kände att göra ett till inlägg..Pratar med underbara människor, bland annat Elina som ligger en meter ifrån mig?! lite smågulligt;)
Har är riktigt fin ♥

Chai latte

Hejhej!=) Är hemma hos Elina nu, mysigt! Hon har gjort chai latte till oss, älska! Har gjort ny header till henne, kolla hennes blogg www.eliinasfina.blogg.se

Bloggar nog inte mera idag, måste sova när jag kommer hem.. Och imorgonbitti typ halv 8 sticker jag och har samling med laget och sen drar vi till kulladal och spelar match!=)

Fia♥Elina

Har haft en jättemysig dag med Elina idag!=) Är så stolt över min bror, dem vann med 31-2 :D så han släppte alltså bara in 2 mål :D
Jag och Elina fick världens bästa idé ikväll åker jag, pappa och bror till Elinas familj och äter pizza, liksom inte hur mysigt som helst?=)

Linus ♥

ungefär 7.00 vaknade jag av att en katt typ skrek ashögt, typ som den hade ont  eller något o_O Men gick upp typ 9.00 kunde inte ligga kvar i sängen. Denna veckan när jag varit hos mamma har jag mått jättebra och nu när jag vaknar bara hostar jag och får snyta mig hela tiden.. Så vi håller på att städa hela mitt rum nu..Har precis fönat mitt hår, badade och hade hårinpackning mysigt:) Nu ska bara Elina hitta hit så vi kan fortsätta :D <3
PUSSAR

Jag såg dig, jag kom nära dig, jag ville röra dig...sen gick du iväg...

Stack till sporthallen, riktigt mysigt!=) Snackar skype med Elinafina, hon kommer till mig imorgonbitti typ vid 11:) sen ska vi bara ha det chill till 13.00 så sticker vi till sporthallen.
Kyssaaaar':) <3

Fia din fis!

Den bästa om outfit X 3:
Så snyggt linne din lille mes, vart har du hittat det?<3
svar: haha tacktack fiiiiaaaa :D de hittade jag i London när jag var där :) <3

Jag är mig själv, det är jag bäst på<3

Har städat hela mitt rum nu, otroligt...:D Vet inte riktigt var det är med Johanna, hon svarar inte om jag skulle ju behöva veta -.-
Jaja skitsamma, ska käka och sånt nu :)
hörs ikväll

Johanna, ska vi träffas tidigare så vi kan dra till oj innan?!?!=)

Haft riktigt chill skoldag,=) Sitter och äte kladdkaka, Mums :D Ska städa på mitt rum har lovat min mamma det..Sen sticker jag och möter finaste Johanna och kollar snygga pågar med henne sen sticker vi hem till mig och sover:) Sen imorgon sticker vi till sporthallen igen och står i kiosken till brors match, på söndag har jag match i malmö, suck...Sen sticker vi på sån julmarkad i åstorp..

Just nu...

.....

klicka f5 om ni inte ser min jätteseriösa design...

Ska snart stänga och lägga mig=) Pratar med bästa Rasmus :D nä nu ska jag ha en bit kladdkaka till, typ beroende ;)
Ursäkta mina drogade ögon

Right now...

...cappuccino och kladdkaka. Me love <3

älskar er <3

Tycker alla borde kolla Elina och Isabelles blogg, himla goa tjejer som alltid skrattar och tramsar:)
www.badgiiirls.blogg.se
Underbara tjejer<3

Älskling, bästavän.. jag älskar dig Naima <3

Idag mår jag riktigt bra, har skrattat mer än någonsin idag.(kommer längre ner why)
Sen efter skolan hämtade mamma mig så stack vi in till ängelholm och fixade en sak. Asså jag gillar ängelholm sjukt mkt, så himla mysigt. Typ mysiga lampor och folk som hälsar på alla och sånt :)
Sen stack vi till lidl och handlade lite, var enormt sugen på kladdkaka så det köpte vi..
Nu väntar jag på att maten ska bli klar så vi kan äta snart:)
asså vi hade sånt grupparbete om en film men jag hade inte sett filmen så jag typ la pussel på min mobil sen dem bah men vad du e social och seriös då, så la jag ifrån mig mobilen så asså fick jag värsta hyperanfall på riktigt, och var bara tvungen att peta på någon så jag baha PLUUUP mitt på anton så kollade jag bort så kollade alla på mig för jag hade gjord så sen bara brörjade jag flabba asmkt, asså kändes som jag var hög på riktigt, asså riktigt övertrött också, så jag flabbade över 10 min på en film, typ ashögt och jättemkt. Roligast av allt var att Naima filmade allting..
detta ska jag mumsa på sen ^^

outfit X 3

förgår
igår
idag

Johannis, jag saknar dig! kom hit och nanna mig beejb, längtar till helgen, PUSS ÄLSKAR DIG <3

Syster kom till mig innan så jag fixade hennes hår..
typ åt och stack på träning, så har precis duschat, sköönt ;)
Tog massa bilder idag, men som vanligt dog batteriet så sprang upp syster och hämtade hennes laddare men nu hann jag inte lägg in dem, ska verkligen lägga in många foto imorgon :D Ska dra på mig min pyamas och lägga mig i sängen och sussa ^^

typ -1000000 grader ute

Asså fett kallt ute redan, försöker tina upp mina fingrar..Mamma tvingade mig att hämta lillasyster idag också -.-' Ska iaf plocka fram kameran och fota lite..

Mangava tut <3


Måste verkligen göra ny header och design, denna har blivit fett tråkig..

Var på väla innan idag, köpte typ 4 tröjor, tights och skärp:) Mysigt, eftersom jag var superhungrig så fick vi ta med oss mat i bilen för bror skulle på träning..Äter grädde med bär nu, supergott!:) Ska faktiskt gå och hämta mer och tjocka mig ^^ Ska kolla house nu och feta mig:)

Je déteste l'école .. Mais Je t'aime....

Är i skolan och har inrikting, läxhjälp..Ska väl få något gjort denna lektionen..Väntar på att beeeejbNaima ska göra klart så jag kan låna hennes bok..Slutar typ om en halvtimme, då kommer mammi och bror och hämtar mig. Ska till väla, typ fixa med min mobil och lite sånt mysigt:)


siiiick

Sitter och har ebgwlska, sucks...

rhfrvrufbjjrb

Har inte hunnit blogga idag..har haft fullt upp, direkt efter skolan var det bara att äta och byta om och really målvaktsträning.gick super sen direkt på vanlig träning. Ska iaf duscha nu.. Älskar dig cäääässsiiiee<3

mobilbloggar

Ligger i sängen och har precis vaknat..ska locka håret idag tror jag ja ni lär väl märka ;) Pussar

Allt är ditt jävla fel! :@

Hatar min mamma riktigt mycket nu och min lillebror! :@
Skiter i om min mamma ser detta nu :@

Rubrik:

Har inte orkat göra något sen förra inlägget, duschade typ för en timme sen, sen har jag inte orkat göra något..Har duchat lillasyster också..Ska städa lite på mitt rum..

nolife.com

Johanna stack väl hem för en halvtimme sen, så har ätit och sånt shit..Ska locka håret och löshåret nu..Vet inte vad jag mer ska göra idag..

Du e en pandagris med ett öga i pannan

Just nu ligger jag och Johanna på golvet och slöar...Ska väl snart göra vid oss och fota..Är grymt sugen på att baka så tror jag ska tvinga henne att baka med mig=)

Nudlar tfw

Jag och Johanna blev något sugna på nudlar+ att jag var ganska hungrig så vi smög ner i köket och fixade det, awesome :D Nu blir det väl stänga datorn och chillaxa med tjejsnack i sängen.

:)

Har hjälpt till på Alvas disco, shiieeet hyper ungar...Så sen stack vi och hämtade Johanna, så ni sitter vi här och gör inte så mycket;) ska snart upp på rummet och fota:)

I've got Bieberfever, and i love it!

Vi förlorade idag, pissigt -.-' Stack hem och duschade och stack ner där igen och kollade först på p15 och sen p14...Riktigt goa och duktiga pågar;) Satt där med finaste Clara, mysigt:) Ska göra vid min lillasyster eftersom hon ska ha disco här hemma...Så här kommer väl springa runder 10 smårumpur och busa:) Sen kommer Johanna hit och sover här hos mig !:)
Ska ladda över bilderna från igår sen :)

RASMUS ÄR SKITBRA SKÅDESPELARE OCH KOMMER BLI LIKA STOR SOM JOHN TRAVOLTA

Rasmus är helt klart en favorit, han är så himla bäst. Han kommer nog bli en av världens största skådespelare! Om han inte blir skådespelare kommer han säkert bli modell. Han har det där perfekta, fina ögon, fint leende och helt klart en tjejfavorit!:) Han kommer gå långt!:)

WÄÄÄÄÄÄH JOSSE SKRIV TILL MIG, ELLER VI PRATAR IMORGON!

Asså jag känner mig typ som ett skillhuvud= skillad i huvudet xd vet nämligen inte var min matchtröja är..ska försöka hitta den nu annars har jag typ värsta problemet...Ska faktiskt också stänga här, så detta blir det sista inlägget..Har fått ta ngn sån helgammal mobil....så skicka era namn i ett sms till mig e ni snälla:)


Kisses <3

I L O V E Y O U ! < 3

Känns inte helt bra att ställa klockan imorgonbitti...Men nu ska jag äga ;) woohooo :D Nu vinner vi! Sitter iaf och smådampar över min telefon...Jonte och dem är fortfarnde här mysigt ändå :)


MOBILJ***L

Just nu sitter jag här och har en jättetrevlig duskission med Jonathans mamma, min mamma och Jonathan...Min dator har gått sönder, mina glasögon knäcktes och min mobil har lagt av...SKITKUL
vekligen...


Fiainamys!^^<3

Har precis ätit Thai-mat, gott:) Har även sminkat och fixat oss och sånt tjejigt;) Blev inte så många bilder eftersom klockan blev så mycket menmen :) Nu sticker i till sporthallen och kollar u-laget, sen sticker jag hem till mammi :)


Pussar

tryck f5 om ni inte får upp min nya design:)

Sitter och äter billys panpizza med BästaElina;* mysigt:) Hon kom och mötte mig efter skolan eftersom hon slutade tidigare än mig, sen stack vi till oj och handlade champis och hon handlade också en tidning, om ni undrade;) Asså min klass är helt cp, asså otroligt trög. Iaf nu ska vi väl äta upp sen ska vi fixa håret, ringa pappa så kan kan beställa vad vi ska ha för mat, sminka oss, stryka ( ett lakan till foto ) och fota :)
MYSPYS


PUSSAR!!!!♥

Woooohoooo:D

Hejhej, har lekt lite med bloggen, blir detta tillfälligt, såg det blev fel med färgerna och så menmen;) Imorgon så sticker jag och möter Elina vid oj och går in där och handlar vår favoritdricka ^^ Sen går vi hem till pappa, packar mina saker, fotar en massa och äter thai mat tror jag det blir:) Sen sticker vi ner till vårt andra hem och kollar u-laget :) snygga pöjkar vettu ;) Sen liftar vi väl hem med anders eller mamma om dem är där så vi slipper gå ^^ Sen stannar jag hos mamma hela kvällen :) Mysigt... :)
På lördag har vi match, mot munka tror jag:) Kom dit och kolla :D

Svar till mamma

Jenny  ([email protected]) om 17 again:
Om du tagit din astmamedicin kanske du fått luft igen. Och eftersom du har kvalsterallergi kanske du ska kolla så du inte har för mycket tyg på ditt rum.
Svar: eftersom det var genom näsan jag inte kunde andas så tror jag inte det är så bra att dra in massa pulver i näsan...kallas också knarka....

Någon som kan hjälpa mig???

Får snart psykbryt på min dator -.-' Den går inte att starta, asså den är igång men den e svart på skärmen -.-  Ska slänga mig in och snabbduscha och se om mamma hämtar mig snart...

17 again

Vaknade av panik för någon minut sen att jag inte kunde andas. Flög upp direkt, öppnade fönstret fult och började andas där, men nej visst det funkade inte...Så mitt hjärta slår typ 100 gånger snabbare nu..
Iaf sitter och äter frukost och kollar film nu. :)
Ingen bild



Hur kunde klockan bli isåhär mycket?!?!?!

Har precis kollat klart på "det perfekta livet" helt klart en av den bästa filmerna jag sett!:)
Ska smyga upp och hämta nässpray, snyta mig och ta ett glas vatten...
Godnatt♥




Struwis, jag är alltid med dig!♥

Suck hade fixat allt med min dator med film och sånt, så råkade jag dra ut sladden så stängdes allting och nu går det inte att starta. GREAT! fast jag hör att den är igång och sånt, så hämtade den andra, ska se om jag kan fixa filmen här ist....
Pratar iaf med Söta Lano oc Fina struwe nu :)

Johanna älskade Hagy, jag saknar dig. Vet du det?!♥

Pappa hämtade mig för ett tag sen hemma hos mamma, sen har vi fikat och lite sånt. Trykte i mig lite banan, macka och te..Känns ändå helt okej!:)
Höll på att göra ny design och header när pappa kom så jag hann aldrig spara det..Får göra det imorgon.
Känner mig inte alls trött just nu eftersom jag mest tagit det lugnt hela dagen..Vet inte om jag ska sätta på en film eller om jag ska läsa lite..svårt val ;)
Ska iallafall ta och stänga datorn och krypa ner i sängen:)
Kramar!

I'm in love with Justin Bieber! <3

Känner mig som en usel Belieber...Har inte sett Justins film förrän idag, asså riktigt bra, alla borde se den.
JB♥
I've got Bieber-fever again!:) <3

OMGOMGOMGOMGOMG JOSEPHINE!!!!!!! ;D;D;D;D;D;D;D

Mammsen hämtade mig så jag är här ist. Har precis ätit nudlar..Hoppas med allt att jag är frisk till lördag..

Jag skulle göra allt för att få vara frisk just nu...

Har sovit riktigt dåligt nu på morgonen. Har sagt högt för mig själv, "sluta springa runt min säng hund!" asså jag har tänkt på det hela tiden, helt random. Men har alltså sett det som en hund som sprang runt min säng, ehm :S
Har riktigt ont i halsen, när jag säljer känns det som om hals ska gå sönder. Tror också jag har feber. Vet inte vi har ingen termometer hos pappa.
Ser att mamma är hemma med Lucas idag också, aaw jag vill också vara där :(
Menmen, sitter iaf och dricker te och äter frulle nu. Ska väl plugga lite idag  också, finns ju itne så mycket annat att göra....
LOVE♥

Varför vill inte blogg.se ladda upp bilder?

Ska stänga och lägga mig nu tror jag :)

http://eliinasfina.blogg.se/

Kolla hennes blogg! <3

Kära vän, jag kan se du ljuger, långt in i själen, så gå inte här och "ljug" mig upp i facet. Jag vet sanningen jag bara väntar att säga det till dig. Bara så du vet, :)

Har pluggat hela dagen...Har inte orkat byta om så går i mjukisbrallor och pyamaströja. Helt okej när man är sjuk:)

Jag vet att min blogg börjar bli dålig, jag ska bara friskna till mig och ta egna bilder..

Bloggade inte alls mycket igår, orkade inte. Erik kom och hjälpte mig att göra mat till mig och alla andra barn. kunde inte själv. Snabbmakaroner skitsvårt att göra...sen hjälpte han mig med läxa.
Ligger iaf hemma i min säng nu, gick inte till skolan idag, hatar detta..Blir iaf plugga till prov idag..Ska gå och göra te och sånt nu..

Du skryter om dig själv som om du vore snygg

Mådde verkligen skit idag, orkade nästa två lektioner sen fick mamma hämta mig..Är verkligen jättehes och min näsa bara bråkar..Erik kommer till mig sen och hjälper mig till matte och kemiprov..suck
Väntar på att mamma ska komma hem.
Sjuklingskramar !

Jag ska låta dig gå ensam genom en mörk skog en natt, sen ska jag fälla ett träd mitt på dig!

Blev helt plötsligt riktigt sur, jag skiter i skolan fullstäningt, vad är det ni inte fattar?! Ska iaf inte ta upp en skolbok en söndagskväll -.- *hatar min pappa just nu*
Skiter i allting nu! Palla bry sig,

Emelie, du kan stolt gå hem och säga du gjorde din bästa match någonsin idag, Du kanske är den viktigaste i hela laget, tänk på det ♥

Är så stolt över mina tjejer, vvi förlorade med ett mål men vi var helt klart awesome. Underbart!
Har precis duschat ska be pappa fixa mitt hår, han är awesome på det^^ Ska äta tacos idag, mums^^
Fick vara lagkapten idag igen :D Känns skönt att få leda laget:)
Idag är det min pappas dag!♥ jag älskar dig pappa!

sweeeeeeet <3

Följde med och hämtade Jonathan:) Roligare än att sova :) Tvättade aldrig bort sminket så ser förmodligen hemsk ut..Kommer hem massa gubbar till oss snart och ska göra något, vet inte riktigt vad, Så jag får väl ta på mig och äta frukost.

Vara vaken eller sova?

Kom hem från mormor nu, fick läppgland, maskara,armband,nagellack, 2 par örhängen och en äkta pälssak man har runt halsen=D Jättesnällt :)
Vet inte om jag ska hålla mig vaken och följa med till sundspärlan och hämta Jonte eller om jag ska sova?!
Svårt val ;) Mår iaf inte så bra just nu, åksjuk från helsingborg till åstorp? lyckat?
Ni lär ju märka om jag åker till sundspärlan eller inte.
Kram

Mobile update

Ligger i mormors säng och mobilbloggar. Har ätit god mat och så :) Jolie och Johannes håller på med datorn väntar på att jag ska få ha den (: dem ska köra hem nu så vi hörs väl på datorn snart :)) puss


Skärp dig nu Fia!

Stack ner och tog lagfoto, kollade även på min fina duktiga bror när han spelade. Kung!:) Ska nog till mormor ikväll, hade ju tänk kolla Flames:( men har ju lovat mormor nu :) Ska till Mammsen (fast hon e inte hemma) och fixa min fina lillasyster eftersom hon ska med till mormor:) Vet inte om jag ska duscha nu innan eller senare, svårt val ;) Ska iaf äta något nu!

Dumma tand!

Min visdomstand håller på att komma upp eller vad man säger! så himla ont, har lyckats bita igenom hela kinden ( på insidan) bara kommer massa blod och gör skitont.. Mysigt?
Ska iaf stänga datorn och dejta kudden! :)



Mamma<3

Jenny  ([email protected]) om Bajkon VS Bejkon!:

Tokungar... Men, jag hejar på bajkon ;)

 


Haha ja eller hur mamma BAJKON FTW:D

Fin kille!<3

Har haft en underbar kväll. Verkligen kul, kommer ha tusentals magmuskler! Hon stack väl hem vid 22.00!:) Åt pizza och skrattade jättemycket. Ottilia lyckades facerapa hela min chatt, skrev en sak till alla killar så sen när man kollade såhär allas satatusar kom mina saker upp XD HAHAH dör
Imorgon vid 10 sticker jag och fotas med mitt lag. Ska ta enskilt också.

Bajkon VS Bejkon!

Hejhej!:) Dagen var helt okej !:) Hade typ jättekul, gjorde massa videoklipp på min mobil som jag senare ska lägga in. Vår lärare glömde att vi skulle ha lektion så hon satt och åt, så i fick håla XD hahahaha fail xD
Nu sitter jag i min soffa med älskade/saknade Ottilia.. Hon har facerapat mig i chatten till alla och ingen tror mig...

11/11-11♥

Hejhej!:)
Har ju sovmorgon idag, så himla gött:D Så vaknade väl typ halv 9..Så nu sitter jag i soffan och lyssnar på musik. Ska snart klä mig och äta och sånt shit :) Sen efter skolan sticker jag och Ottilia hem till mig och hämtar min kamera och sticker väl ut och fotar eller något:) mysigt;)

Har tänkt lite på detta datumet 11/11-11 asså det kommer ju bra kunna bli så en gång till och då blir deet 12/12-12? fär det finns ju inte månad 13? då måste man typ vänta tills det blir 2012???? eller?



Sometimes i ask myself why I don't live my life....


Vem tänder min låga igen när den har släckts? Kommer du fortfarande vara vid min sida när jag blundar?

Hejhej!
Idag har min dag varit såhär (N) pissdålig.Mår skit. Tror jag har gråtit flera tusen tårar. Hade utvecklingssamtal idag. Hatar sånt, känns aldrig riktigt bra. Känner mig inte nöjd. Grät asså sjukt mycket. Sen stack vi upp till allrabästavän/syster och snackade av mig lite. Kändes lite bättre då.
Har sovmorgon till 10.15 imorgon. Happyface!:)
Pappa har gjort te till mig så ska dricka det nu.
Sovgott!<3

Idag är en sån dag jag bara vill ligga kvar i sängen och snarka...

Ha det bra, Kram!

I miss u Babe <3

Ska dejta sängen nu!:) Min näsa bråkar mycket nu.
Kyssar jag älskar dig !<3
Saknar dig jättemycket Sarah, lovar ska komma till dig snart. puss <3

Båda fötterna på jorden, en dröm och ett mål. Jag ger inte upp förren jag har dig. ♥

Har precis tränat. Helt ok:) Känns bra på träningarna faktiskt. Pra power i tjejerna :) Loveit!:) + att vår målvakt har blivit suvve ju :) Stjärna till henne:) Ska duscha nu och sen fika lite med pappsen. Orkar inte läxa eller någonting.
Duschen och mys nu.
Cya babes <3

Du är värd att leva och dö för!<3

Måste snabba mig och byta om för jag ska träna... wä Here i come :D

Linus bästa Nordgren, Du vet att jag hatar dig nu va? :)♥

Pratar med knäppisen Linus. Han hade visst varit på min pappas jobb idag:c så dem hade snackat skitmycket och nu e dem värsta bästavänner:o ;) Ska bomba pappa med frågor sen vad han sa och allting ^^
Hade sett fram emot att träffa han på söndag, olyckligts vis har jag match på söndag, så jag kommer inte träffa honom :'(
Linus du är kung, älskar dig.<3

Maja♥

http://mylifeasmaaja.blogg.se/
http://mylifeasmaaja.blogg.se/
http://mylifeasmaaja.blogg.se/
Alla borde iaf klicka på länken minst!:)<3

Ditt namn stavas underbar♥

Helt cpdag, man vill bara skjuta lärarna i huvudet...Sitter iaf i soffan nu och äter glass och nördar musik. Är riktigt sur, har typ 30 uppgifter i matte TILL IMORGON?är hon helt sjuk i huvudet? Orkar inte ens ta upp böcker..

Vet ni jag vet var vi ska:D lalalalala mallorca här kommer jag :D
Superfett!



Du har gjort så jag vaknar med ett leende på läpparna varje morgon, förut orkade jag knappt stiga upp

Suttit och pratat med underbara 'allrabästavän' hela kvällen. Jättekul. saknar henne mega:(
Lyckades nysa med ballerina i munnen över min tröja, såg sådär fräsch ut..
För någon dag sen när vi satt och åt säger min lillasyster
"vad betyder röv?"- Alva 6år
Började asg

Min lärare är en sån man bara vill krama....runt halsen...med ett rep...

Plaserat mig i soffan med te, ballerina,banan och skolböcken, möjligen stängda men ändå..Tror jag är allergisk mot läxor :o
Kyssar

Jag förstår om det regnade dagen du föddes för himlen grät när de förlorade sin vackraste ängel

Pappa vill fortfarande inte berätta:o taskigt..Min näsa har börjat bråka med mig helt plötsligt, såhär kan den ju iten göra just nu :o har ju träning imorgon och match i helgen..
Väntar på att pappa ska åka så jag kan göra te och mysa själv. Orkar inte läxa, vill verkligen inte göra det.

Jag kommer inte på någon rubrik???

Pappa lyckades avslöja att vi ska på utlandssemester (trorja) med min kusin, men han berättar inte var. Försöker tjata på han att säga men nene nu ska han sura ;)

Skoooola suuuger

Sitter i skolan och har inrikting. "gör" franskaglosor och massa sånt tråkigt. Orkar verkligen inte idag. Hoppade över idrotten också. Är med älskade Naima och Emmelie, rätt soft:)


Varför bråkar min kropp med mig?

Sovit sådär bra inatt. Märks att jag inte mår så bra asså..Om man skulle komma invirad till skolan i en filt? Blir min fina innebandydress idag, lite varm iaf..

Sitter iaf och dricker te. Orkar inget annat. Och pappa stack ifrån innan jag hann fråga om han kunde skriva lapp till idrotten..

Vet att ni redan har sett denna bilden flera gånger, men jag har inte tagit några nya..

Jag önskar jag kunde var där, nu..

Godnatt!! :) <3

Idabambiida!

Tänkte rekomendera denna fina tjejen som har en underbar blogg. Sjukt fin du är Ida:)
www.idabambiida.blogg.se

hatar du mig behöver du inte skicka 1000 sms, skriva till mig i chatten och skicka pm lillevän:)

aaaah fryser som en galning. Känns som alla mina leder ska knäckas. Får alltid extremt ont i knäna när jag fryser så nu sitter jag här och tycker lite synd om mig själv. Virat in mig i massa filtar och allt. Inget hjälper.
Woho supernajs ju.

Save the world

Har precis duschat. Träningen gick helt ok(Y) :) Kändes riktigt bra faktiskt, vet ju inte vad dem andra tycker..Ska ta en frukt och smaska på.

:)<3

Boie om Jag älskar dig <3:
<3:)
Aw :)<3

Kära lärare, vi har prov på onsdag sa du, INTE IMORGON -.- *panik??*

Har precis ätit, kommer rulla till träningen. Känns sådär att träna med ont i halsen. Men måste ju prova dem nya sakerna ^^
Syster; pain in the aaaaaassssss på deeej :D <3
Suck hatar att min cam inte funkar -.-

wääääy, happyface. Jag är grym!

Jag har lyckats låsa upp min dator ! :D så himla glad!:D Sitter med 'allrabästavän/syster' på mitt rum, tänke plugga en snabb minut medans hon kollar film. Vi ska väl snart äta tror jag. Sen får jag byta om och sticka på träning. Har ju nya målvaktskläder, ny hjälm och idag får jag min nya vita matchtröja:D Skitglad!:D tack elinas pappa !:) Du är sjuktsnäll mot hela laget!:)














Några söta bilder jag hittade på datorn ;)


Äääääntligen håla :D

Sitter med snälla Emmelie i caféterian och har håla. Fick låna hennes mobil att blogga från. :) har bara en seg lektion kvar sen sticker jag med 'allrabästavän/syster/kusin' hem :D


:'(

Soviot riktigt dåligt inatt, frysit, svettats och massa sånt. Haft riktigt ont i halsen. Duschade precis, blev sjukt varm i duschen så jag fick duscha i kallvatten utan att känna att jag kokade...Ska dricka lite te och ta en alvedon och göra vid mig.
*sadface*

Jag älskar dig <3

Sitter och dricker te och tycker synd om min hals. Pratar med bästa Boie. Charmtroll:)
Gonatt!

Du är stjärnan som föll ifrån himlen ner till jorden, utan dig vore jag bara en av miljoner. Och med handen på mitt hjärta kan jag lova att alltid vara där för dig, vad som än händer. Jag lovar ♥

Kan någon förklara varför jag inte kan ladda upp bilder via iphone?!:)

Kalaset gick helt ok. Fick med mig lite av den goda tårtan hem ^^ Snällt! Ska mumsa på den senare. Ska ringa pappsen och bestämma var jag sover inatt och morgondagen. Tror jag sover hemma hos mamma inatt och går till skolan imorgon med Naima :)






-.-

Varför kan jag inte ladda upp bilder med iphone på blogg.se ????


Trollis!^^<3

Är med i veckans blogg hos underbara Fia,
Klicka in på hennes blogg och tävla själv!:)  http://fiaaisabell.blogg.se/2011/november/veckans-blogg.html

Om livet rasar ner och ingen finns till hands, så kan jag lova dig att jag kommer vara där och ta balans.

Vad tycks om nya designen? Har fortfarande ont i halsen. Vill egetntligen bara sova idag. Men jag får väl snart ta och göra vid mig.
Kyssar!:)<3
Seriöst helgulligt ju :o :D <3

när alla andra svek, var det du som stog kvar berättade för mig hur värdefull jag var

Har himla ont i halsen idag. Konstigtxd Ska äte frukost nu. Ska ju på något kalas idag-.- så kan ju inte vara med någon eftersom kalaset börjar kl 3 -.-

HAHA, vadå?! Neej jag har inte sagt något, men jag vet att 90% av alla tjejer skulle vilja dela säng med dig!:O Eller nä...110% vill....

Hejhej!:)
Natalie gick hem, bäst så. Hade tänk prata lite med mamma och så. Så vi träffas imorgon istället tror jag. Måste iaf hämta mitt stativ. Sista natten jag sover här innan jag åker hem till pappa istället. Har varit jättemysigt här.
Pratar faktiskt med saknade Linus. Han verkar inte helt nykter xd Men han e ju helt ok ändå :) Tänk att lilla han är i tjeckien med landslaget, snacka stolt :D
Sov gott Lovers :) <3
Min snälla bror puttade i mit i vattnet i sommras..Snällt

@ my house

Har haft en sjukt kul kväll med mina syskon. Dem är så uppstimmade nu att dem inte kommer somna på flera timmar XD Hade gjort godispåsar så jag gjorde lite tävlingar för att få dem. Min lillasyster är så knäpp. Härligt att dem skrattar iaf :)
Natalie kom till mig och var här med mig. Snart kommer mamma och Anders hem, hoppas jag...
Ska stoppa ner min lilla ängel i sängen nu :)

I'll stand by you, always <3

Stack hem för att äta och packa. Mamma hade lagat helloween-mat och hängt upp massa saker i taket. Mysigt:) Vet inte riktigt vad som händer nu. Mamma vill/frågade om jag och Natalie kan vara husvakter ett tag. Dem vill ner och träffa några vänner. Ska fråga Natalie om han kan ställa upp med mig på det:) Eller om jag dirket sticker hem till Natalie och har myskväll. Känns lite dumt mot Mamma & Anders. Ska ringe henne och fråga :)

Tycker ni ska kolla Natalies nya blogg: www.crazygirl.blogg.se

BLOGGSKIT VARFÖR FUNKAR DU INTE?

Nu är det såhär, jag har suttit en hel dag och ändrar om på min blogg. Så när jag klickar upp den är den som vanligt? hur ser den ut på era datorer?


:@

Försvinner facebook kommer mitt liv gå under! :O

aah, egentligen mår jag inte alls så bra. Orkar inte äta frukost eller någonting. Vill bara lägga mig och sova hela dagen. Men väntar på att mamma och familjen ska åka iväg till deras farmor så jag kan dansa zumba eller något sånt ett litet tag, försöka äta frukost, duscha och fixa mig. Sen stcker jag och träffar abv och har det mys.
Undrar hur Linus har det i Tjeckien eller var det hette. Får fråga han när han loggar in. Saknar han mega!:)
Blir massa nya bilder idag:)

www.nattisloveyou.bloggplatsen.se

LOVE YOU BABE <3

Josephine, när jag ser dig nästa gång...Den tar du bort fort som.....

Hittade ändå hem i mörkret ^^ Kollade lite på idol, vet inte varför, det är så sjukt tråkigt.
Finns på mobilen <3
Puss <3
HAHAHAHAHAAHAHAHA jag e så fin asså ;)

Du och jag föralltid!<33

Hejsan!
Natalie här, fia fråga om jag kunde gästblogga till henne och självklart kunde jag det. Fia kom till mig innan och då börja vi fixa med min blogg sen gick vi och åt middag. Sen efter det fixa vi lite till men det blev inte bra så vi ska nog va imon oxå så ska jag flytta bloggen till blogg. se istället. Vi har haft en helgalen kväll vi har skrattat sjukt mycket åt alla olika möjliga saker:) Fia har dampat lite på mig för jag har lyssnat på en låt som heter hottentott hela kväll jag tycker den är sjukt bra men hon hatar den:( hon har dålig smak när det gäller barnlåtar HAHA:P




Vill bara säga att jag ÄLSKAR fia sjukt mycket hon är min lilla rumpnisse HAHA:D<3
Klarar mig inte utan henne vi föralltid!!<3

Puss

Han var en tjock och munter man och ring i näsan hade han Det tyckte han var riktigt flott för han var en äkta hottentott

Sitter i Natalie säng och äter gifflar och dricker cola. Helchill! Har skrattat till tusen med henne! Om man hade skrivit varenda galna/retarda citat skulle min facebook vara överfull av statusar..Hon e så himla söt asså!
Har också fixat en header till henne, hoppas hon gillade den?
Ska snart gå hem eftersom min mamma skickar massa sms att dem saknar mig....Ska be Alex ringa mig så jag slippe gå ensam :)
Suck hennes bloggskit är sämre än min, det funkar ju inte o.O




Asså jag har fett ont i mitt knä o.O



Fick min målvakshjälm idag, ska bara köpa nya handskar, eftersom eddie inte vill dela med sig... eller nää jag behöver ju inga, e ju sån biff ;)

Nattis Place!:)

Sitter ni hemma hos natalie. Mysigt:) Ska fixa ny header till henne, eller ja hjälpa henne ;)


Är inte jag för duktig som pluggar på ett lov? AWESUUM?!

Har pluggat biologi nu, suck. Ska göra vid mig, eftersom jag bara har mjukiskläder på mig..Sen går jag till min granne och fixar henne sen går vi ut och fotar !:) Tror faktiskt jag ska mysa lite med fina Charlie också. !:)


~

Som sagt ni vet ju redan vad som händer idag. Skrev ju det igår. Ska äta frukost nu iaf. Sen åker jag ju med mamma och hämtar skolväskan och lite sånt. Kanske ska fråga vår lilla granne om hon vill modella idag :)
Blir en jättemogen bild :)

Killar är bra, men ingenting att ha !:)

Nu bäddar jag ner mig i min goa säng!:) Imorgon blir det en pluggedag. Har ju biologiprov direkt efter lovet:/ Ska även sticka och hämta mitt stativ och ta massa nya bilder:) Sen på kvällen sover man förmodligen hemma hos EvelinisFinis:) Supermysigt:)
omg jag hatar min smilegrop! :O

små fina tjejer, änglar, prinsessor. Akta er, vi är på väg!


Jag är en liten prinsessa, jag har också känslor. Ser du inte det?


Hur mår du gumman?<3 messa mig!


Awesum!:)

Min älskade lillebror hade städat mitt rum?! Helt awesuum! :D Han e bara för bäst <3

Ängel <3

Vi är så himla söta snäckan <3

Jag har ingen aning om vad jag gör på denna bilden, men jag kommer ihåg att det var sjukt kul och knasigt...


Evelina, jag vet ju inte vad jag ska skriva?:O

Evelina bad min blogga så jaja det kan jag väl..
Sitter och kollar på spooky Buddies. Sjuk dålig egentligen, men har ju myskväll med familjen. Måste ju bli något barnvänligt(Y) ;)
Ska nog sova hos Evelinis imorgon om jag får :)
 
Skulle någon kunna visa mig hur man ändrar textstil och storlek på texten?









Zack<33333

Blev ändrade planer, stack till Klippan med Edwin, farmor och Louise.
Kollar på High school musical 3, får värsta gåshud. Så J***a snygga han är! :O <3

Frukostmys !:)

Godmorgon!:)
Nu sitter jag här med min fina lillebror och äter frukost:) Tror jag ska gå upp till min andra lillebror och väcka han snart:)
Mysigt :)
Idag ska jag nog inte gra någonting. Intressant?


Natalie, Vilken natt. Fyför vad jag hatar "han". Riktigt svin. Hur kan han säga så? sen ringer han och tror jag ska gå på hans fula lögner. "förlåt men jag hatar dig" Sluta lek, player! Idiot.

Tränade faktiskt inte idag. Har ont i mitt knä. Snällaste sötaste Johan gick och mötte mig efteråt eftersom det var mörk ute. Helgulligt :)
Min bror är så grym, han äger fett! :)
Sen satt vi där, jag och johan och kollade innebandy sen kom eddie och några andra snygga kompisar;) Hade iaf sjukt kul fast dem förlorade. Tyvär spelade inte bästa Möller :O

Natalie, jag förstår inte :O hur kan han?!?!?! 

Är riktigt besviken, kanske syns på min rubrik. Player!

Ska ladda över bilderna imorgon på denna datorn.


Vet ni jag är himla grym, jag kan lösa rubiks Kub!


Gammal bild på mig och sis <3

"Du har krossat mitt hjärta till max" AHAHAHAHAHA fattar ni?! xD

Eftersom vi somnade vid halv 5 vaknade vi typ vid 12. Vi åkte aldrig till höganäs ( eller var dt heter ). Blev en fotodag hemma i lilla Åstorp!:) Ändå sjukt mysigt:)
Blev en massa bilder också !

Nu ska vi äta sen fota ännu mer. Pappa hämtar mig vid 18.50 skulle jag tro. Eftersom jag har så sjukt ont i mitt ena knä vet jag inte om jag ska träna. Men sen direkt till sporthallen och kolla herrlaget.
Blir super !:)

Kiss <3


Natalie Söta Chey, Jag Älskar Dig ! <3

Du är sötast i hela världen jag älskar dig <3

Du är fin mamma!:)

Jenny ([email protected]) om Shalalala bääääätmäääään, abv jag älskar dig!:):
Fina bilder =) Love you

aaaw mamma, Du är fin. Love you!:)

Hur kan man inte gilla godis?!?!?! Alex du är knäpp!

Har haft det riktigt mysigt idag. Köpte ny maskara, eyeliner och godis. Behöver verkligen ny maskara, eller hur natalie? :) har nog bara sådär en 10-12 st :) Sen stack jag hem till Natalie och så fixade vi oss lite eftersom vi skulle ta awesoooma pics. Tyvär så har ju natalie slängt sin sladd så vi kan inte ladda över dem i hennes dator (Y)

Eftersom Natalie pratade skype med en kompis tvingade jag Alexander att ringa mig!:D
Sjukt härlig kille!:)

Nu sitter vi här och gör inte så mycket!:) Blir nog inte sådär lång natt inatt:)


Aah Linus åker till Tjeckien imorgonbitti!:( kommer sakna han supermycket :o

KISS♥


Shalalala bääääätmäääään, abv jag älskar dig!:)

Snart sticker jag och farmor iväg och shoppar :)
Sen sticker jag till abv eller så kommer hon hit <3 mysigt ! :)









Får bli några såna här urgulliga cambilder :)


Beautiful like a rainbow

Jag vaknade precis av att något rammlade i köket, självklart vågade jag inte gå ut coh kolla så jag har nog legat kvar i sängen nu en halvtimme^^
Ska äta lite frukost och sen göra vid mig. Ska ut i Ängelholm idag med Farmor och gå runder i affärer och bara mysa:)

Kyss <3


RSS 2.0