Jag går var jag vill, och helst utan dig

Pappa köpte thaimat som vi käka, sen har jag skrivit min jävla svenska analys, pratat lite med Alex och andra mysiga:) ska skicka in mitt arbete och borsta tänderna. eller nått.

BÄSTIS KOLLA VAD JAG HITTADE

Kom hem för några timmar sen, sjungit en massa. Sen stack vi och fotade mig, till mitt legg och bankkort. Pappa har fixat upp spegel på mitt rum, wiho. Pratat med världensbästaAlex och Noah :) Ska verkligen fixa läxan nu!

Idabambiida.blogg.se

hon kommer gå långt.
Galet duktigt bruden!

with you '

Stack till hbg, fick typ vänta på tåget 20 minuter.. Sen käka vi där på donken och gick runder lite, sen när vi skulle hem missade vi det tåget och fick ta ett som gick en halvtimme senare.. segt. 



hold on pain ends

Gjort pyttelite läxa, orkar inte. Drar in till helsingborg nu med emmelie, vet inte riktigt. Ska käka där typ. småpratar med finis och sånt. 


Have a nice life. I'm done trying to be in it.

Sjukt bra dag, bästis e fortfarande sjuk. Sen cyklade jag och emmelie hem, skypat med Alex lite, äter flingor nu och musik. Ska nördplugga nu, skriva våra arbeten och bara ha det bra. Sen sover hon ju här:)

One more stupid love song I'll be sick

skypat med finaste Alex! och mass andra. Gjort lite på svenska, analys, så tradigt ! ska snart stänga och lägga mig, få tag på andre eller något.
pussgodnatt 

Var du tvungen att gå ?

Varit helt död idag, orkar inte. Iaf slutade vid 13, sen har jag inte gjort något vettigt. Galet död, nej men överdriva? Måste iaf städa rummet och fixa läxan, skypar och så med fina folk:) 
Ska äta nu, eller något. 


du och jag' så kommer det aldrig stå, svin


Jag hörde var du sa, bakom ryggen var du svag



look boy; you can't play games with girl who made the rules :)

Camat med massa underbaringar hela kvällen och snackat med särbarn och sånt jobbigt:) haha orkar inte asså. Precis fikat med papi och hans tjej, ska borsta tänderna nu, få tag på Alex och sånt mysigt :)

tidsfördriv

kom hem för någon minut sen, dunkar musik och så. Galet trött dag ! måste verkligen fixa lite saker jaja orkar inte det just nu. 
Jag och Anton hade "lite" roligt på lektionen, han messa min mamma och ja..
ni ser ju inte allt men under bilden
Anton: det e just detta jag menar..
mamma: förstår inte vad du menar:) ser bara den riktiga fia :)
HAHA 

När vägarna möts ska jag spotta på dig

Varit hos syster hela dagen, supermysigt. Vi skulle egentligen träna, men det började med att vi solade ett tag, sen fick jag spel på alla myggorna sen checka vi film. Filip grillade och fixade käk som va supergott! Sen cyklade jag hem igen:)


Idag såg jag ut så här


BAD HAIR DAY

evelina stack hem för ett tag sen, ska äta lite sen cyklar jag upp till syster sen vet jag inte. puss

Playa inte runt för mycket, för till slut så hittar du din kärlek som redan kan din lek..

Vi har bara haft det sjukt töntigt, pratat massa i tele, camat, slagits, skrattat och sånt. nu ska vi fixa sängen och hennes täcke sen sätter vi oss där ute. puss

lite nytt


'

we are young

Hittade lite på centersyd, hann inom väla en timme på vägen hem eller nått. Hittade där också, ska fota det och lägga in om 2 sec ;) sen stack vi och hämtade hennes saker och mötte pappa på oj och köpte 'krängesaker' :)

...

Anonym om Du förtjänar ett brustet hjärta:
gillar du någon? eller är du på g med någon? :(
Anonym om Du förtjänar ett brustet hjärta:
gillar du någon? eller är du på g med någon? :))
Haha jag gillar ingen, och nej jag är inte på g med någon :)

Du förtjänar ett brustet hjärta

Slänger mig snart in i duschen och fixar mig, sen vid 14 sticker jag och Evelina till centersyd och fixar massa sommarkläder till mig och har allmänt mys! sen sover hon är inatt och vi ska bara ha sjukt bäst. Bloggar mer sen, uppdatera bloggen ;)

Videoinlägg 1


alla ord du sa'

Sjukt bra dag idag! dock håller jag mig så långt som möjligt från solen! fått jättefina äckliga utslag. jättemysigt.. Gör inte så mycket, kom hem för någon minut sen.

When. I. Read. Stuff. Like. This. The. Voice. In. My. Head. Takes. Pauses.

Försäkt vika kläderna på rummet, blev mest dunka musik och facebook..ska ner och dricka något och borsta tänderna.

"varför kämpar du för killen du aldrig kommer få", varför lever du när du ändå kommer dö?

kletade in mig i olja och stekte ett tag, blev faktiskt bränd och min hals har blivit helt röd och "knottrig" inte bra? fjälla snart ?! Håller på att packa, drar till pappa imorgon. sen blir helgen underbar. puss.

If you had a choice, between me and her, pick her, because if you love me, there wouldn't be a choice



Ung&dum

vid halv nio tog 8:orna bussen till sundspärlan och hade föreläsning där, om gymnasieskolor. va rätt tråkigt, sen till skolan, åt och hade 3 lektioner. Kom hem för ett tag sen, ätit och bytat om till bikini, ska olja in mig med matolja/olivolja eftersom det verkar vara bra?! ;)

Pusslet blir aldrig klart

Låg ute och solade ett tag, pratat med mongo, André och andra underbaringar. Följde med mamma och lillebror till oj, vet inte varför. Ska duscha nu och så :)

CHECK!

gapflabbat ihjäl på oj så det låter som en gris.. CHECK!

JAG ÄR KÄR!!!♥♥♥♥



mathilda!<3

Mathilda. om I don't need a hero, I have myself:
Du är riktigt söt fia ! :)<3
Du är riktigt söt Mathilda! <3

Bryr mig inte, förlåt för ingenting :*

satt på vårdcentralen 1½ timme innan, missade 2 lektioner. Sen stack jag hem, redigerat bilder och ätit. Smsat med mongon och så. Ska ut och sola lite nu eller göra något.

Estelle!



den dagen kommer när du förtjänar att jag har dig på mitt finger.

var sjukt rolig och bra musikal, lillebror var en av huvudrollerna och sjöng solo så himla fint! satt och var tårögd halva tiden. sen fikade vi lite och stack hem vid 20.00 typ, kom hem och åt och så.

Ta dig högre, högre, högre

Dagen har varit sjukt bra, har massa bilder. Slutade redan halv 11, sjukt skönt! stack hem, käkade kyckling och duschade, fixade mig och stack ut med abvElina. Tog massa kort, köpte någon kall dricka, ja det blev iaf jättefina kort på henne som jag ska fixa sen. Kom hem för en halvtimme sen. Galet varmt och hela min kropp e helt äckligt varm. Halv sex hämtar iaf pappa mig, så ska vi på lillebrors musikal.





när alla säger nej ska jag säga ja

yey orientering i en främmande skog idag, jippi! -.- fast vi slutar senast 11,sen e vi lediga, hur chill?

Jag hörde var du sa, bakom ryggen var du svag

Blev lite plugg och glass hos Erik, är helt väck, pallar inte trycket riktigt, solen då asså. känner för att sova redan nu, men ska hålla mig uppe lite till.

I need another story

Fick mitt första A idag, i matte. sjukt glad. Precis ätit lite, ska sticka upp till Erik så ska han bjuda mig på glass och plugga.

jag bygger upp, du river ner

Va på brandstationen till halv 11, sen fick vi "håla" till 13.00, hur chill? stack inom bästis gamla praoplats och hälsa på lite, cykla hem och nu kom mamma hem med mat till mig, typ något med räkor och sånt. Galet varm idag också, vill bara äta massa glass!

I don't need a hero, I have myself

Duschade precis, tramsar med Filip och andra underbaringar. Ska smörja in mig, eftersom jag har sån härlig bränna.. Sen ska jag sova, Godnatt!

När världen faller så är det du och jag

Äntligen fått en rand! Käkade precis, blev bara kaos stämning, så ligger uppe på rummet nu. lyssnar musik och pratar med bästis.
image description

image description

Jag var vaken, men jag drömde att jag sov

dagen har varit helt magisk! haha så himla härligt! sista timmen satt jag bara och pluggade, Anders grillar och det luktar bara sommar!
ska äta nu iaf!

Om man ska krascha, ska man göra det riktigt snyggt


Jag ger min natt till dig

Bilderna beskriver!;)


Ska ta dig till en plats som inte finns

Härligt skönt väder ! Ligger ute med en glass och slappar! Love!


Ärre lugnt om jag kallar dig idiot?

gårkvällen va helt random. bara en massa bråk och allmänt tråkigt, där va sjukt lite folk, dålig musik, inget ös alls. Precis ätit frukost, pratar med underbaringar och sover. måste fixa till på mitt rum, glas överallt. Sen ska jag ligga ute i solen hela dagen. Och såklart somnade jag med linser i ögonen, så ser ut som jag fått en fet smäll vid båda ögonen.

fight for you

Sovit hela eftermiddagen, sjukt trött. Tjejerna kommer vilken minut som helst. sen taggar vi fetast, käkar pizza och massa godis.

Ska du bara stå där och se mig brinna?

Fixade mina byxor, duschade precis, lillebror fixar min rygg. ja så ser det ut just nu iaf:) Ska föna håret och fixa lite till, sen e jag klart:)

allt som jag gav dig,

Elina stack för 5 min sen, fixade hennes naglar och jeans. Galet trött och hungrig. måste fixa till inför ikväll..vet inte vad jag ska ha på mig eller vad för några skor?! aah..

anonym

Anonym om sanna mina ord:
Som du pushar. Billig
Haha, du är billig eftersom du inte kan stå för vem du är :) sen bryr jag mig inte vad du tycker? :)

min kärlek till dig försvann

vaknade för ett tag sen, åt frukost med mammi och syskonen. Elina kommer hit om 20 min och får sina naglar fixade, eftersom jag är sån pro ;)
smsar med  syster och sånt mysigt.

HAHAHAHA


Modern mamma.


Biffson!


Jag ska inte falla tillbaka i din famn, bara nudda fingertopparna..

Jakob och victor följde mig hem för en stund sen. Först va vi ute lite, gick runder och cyklade. stack hem till victor och kollade American pie, sen kom Linus och Marinell också, såja.
sitter iaf i min säng nu och äter choklad och tar de lugnt. har massa bilder på mobilen, så mobilbloggar sen med dem bilderna.

YOU + ME

käkat, snackat med bästis och nu drar jag ut med Jakob och Victor, tror jag? ska dra på en ny tröja och så, hörs ikväll!

du behöver leva för att dö,

stack till stationen och lånade ut mitt fina busskort till Anton och Robin, åkte till oj och handlade tacosaker och sånt med mamma:) köpte mitt älskade "jordgubbschoklad", nomnom.

you make it real for me.

tja, vi la oss rätt sent, somnade nog vid 3 tror jag, sen vaknade Evelina vid 10, och jag vid 12. Fortfarande galet trött.. Evelina fick ett par riktigt vackra bilder när jag halvsover och har maskara i hela huvudet.. tvättat bort sminker och så. vet inte när jag ska hem, ska iaf med mamma sen och hälsa på en kompis typ.

GODNATT ELLER NÅTT

Pratat och camar med underbaringar hela kvällen. Nu ska vi ha tjejsnack och mys i sängen haha;)


sanna mina ord

Snackat skype med retards, fotat, sjungt, krängt. fast nä e lugnt! E helt kaos på Evelinas rum, YEAH ! smsar med finaste och käkar chips. Evelina typ bölar på golvet över boys eller något.
ska typ snacka skype med oskar eller något,



MASSA KRÄNG, MYS OCH SÅ, HOPPAS NI BLIR SJUKT AVUNDSJUKA


FUCK IT, I'M YOUNG

Kom hem till Evelina för en timme sen, vi stack till oj, sjöng lite på vägen och köpte lite krängsaker tills ikväll.

Ingen bild, pga äckligt internet -.-

Igår bara halvdog jag, hade riktigt ont i huvudet. Men jag e back on track igen!
Städat hela dagen. Rensat hela garderoben, slängt hälften. Bytat ut min tv och tvbänk till en hylla. Och eftersom jag är kvalsteralergiker och har håll på med kläder hela dagen så känns både näsan och halsen slemfylld. mysigt!

Är snart klar med det iaf, ska duscha, äta och fixa mig. Sen drar jag till allrabästa Evelina och sover där.

Pallar inte mitt huvud

både jag och syster somnade i min säng en halvtimme, sen var det bara full rulle. Lagom huvudvärk sittr väl aldrig fel?! Har iaf fixat lillasyster, hon ska på disco. " Josse, jag kommer hångla med typ fyra stycken ikväll, måste borsta tänderna" och så är hon sex år..

Me, myself, and I


FEST I HELA HUSET

Dagen flöt igenom, galet bra humör också! Skrattat till tusen, syster kom hit när hon slutat, så käka vi lite och nu ska vi göra om mitt rum. Yeah!


Vi vände världen

har pluggat hela dagen, duktigt av mig. fortfarande inte klar, dricker kaffe och pluggar. trött. 



LIARS CAN SUCK

Skolan gick sådär, hoppades att slippa engelskaprovet för att gå till tandläkaren, men det tog max tre minuter där.
Hade gympa i tingvalla, en skog för er som inte vet. Hade sjukt kul och va allmänt hyper. 
Efter skolan blev det bara massa hets med en kompis, massa bråk. LIARS CAN SUCK! Pallar seriöst inte med störda människor.
Plugga satan i det nu!

Ingen du ingen jag

Följde med Ottilia hem efter skolan, pluggade och åt där. Mysigt.
Cyklade hem och nu ligger jag i min säng och bölar med syster i telefonen.
Natti


Det som en gång var du och jag, är nu idag ett tomt kapitel i en saga som inte slutade bra

Ska snart sova, läsa lite och så innan. Äntligen fått tag på André, men jao.
bästis bli frisk!<3

tjugo snabba

om mig:
♥ jag är galen, och tar gärna lite för stora steg ibland. varför vara så lugn?
♥ jag är 1.59 lång och väger 44 kilo
♥ jag tycker att jag har fina ögon
♥ jag stör mig på anonyma fegisar
♥ jag vill bli polis eller advokat
♥ jag älskar att stå både framför och bakom kameran
♥ jag har fobi för tex disktrasor, fötter och annat äckligt
♥ jag klöks av bitar i youghurten, tex jordgubbar
♥ jag ÄLSKAR killparfyme
♥ jag hatar hajar och spindlar
hur en kille ska vara :
gulligt leende
♥ söta ögon
♥ inte ragga på andra
♥ kunna vara med mig och sina kompisar samtidigt utan att behandla mig som en...
♥ kunna träffa min släkt
♥ prata med mig om allting
♥ vara supersnäll och gullig
♥ se rätt bra ut
♥ jag ska kunna vara mig själv med honom
♥ ett stort plus är att han har fin klädstil, och ska vara galen ;)

oavsett hur lång tid det tar, jag kommer vänta på dig för, det är det värt, jag kan svära på min mamma, aldrig varit så kär

pratat med underbaringar, musik och garvat ihjäl. kollat när Alexis och hans kompis hade typ någon cam på twitter igån eller något. såja garvat ihjäl hela kvällen.. 


ge plats när han sänker sitt svärd

Evelina stack hem precis, måste städa lite sen plugga. galet bra humör! 




Allting har sitt pris

Käkat frukost, krängt marshmellows, duschat och bara tagit det lugnt. har avaktiverat min iPhone på 1 timme.. och jag kommer inte ihåg lösen. fml...
Vet inte riktigt vad som händer idag, måste plugga. Har två prov -.-


Jag var rik på kärlek, nu är jag fattig

Grillat marshmellows på värmeljus, bölat till sorglig musik, babblat, fotat och nu blir det filmmaraton hela natten:) GLEE..
Jag var en jävel på att bränna marshmellows, det faktiskt började brinna i dem.. DEt slutade med att det låg tre svarta marshmellows på vårt förnsterbläck.. 


SÄRUNGARNA! :)





Had a dream I was king, I woke up, still king...



MYS

Evelina kom hit, vi stack och fixa pizza, chips, läsk och marshmallows. hell yeah !

Förlåt men jag hatar dig

här får ni en bild på mitt nyklippta hår.. ODLA NYTT!

Du måste resa dig

Evelina kommer hit sen, så sover hon här. Supermysigt! Vi ska nog dansa lite, eller ja jag ska tvinga henne till det. kolla film, mysa och bara vara oss:)

du verkar va en riktigt bra kille

Efter frukosten städa jag lite, sen stack vi till ett par gamlingar, åt där och fikade. rätt mysigt.
Fixade mig där sen åkte vi hem igen. Varit hemma ett tag. Dunkar musik och så :)

Frukost today



Godnatt!

Va hemma själv en timme, sen kom syster igen. Kände mig lite ensam ;) kollade film sen stack hon hem. Sitter i min säng nu. Alla e så sjukt sega och osociala? ska ta och sova.. kiss!

Det räcker att ha kul

Bjöd hem syster, chai latte och pannkakor på schemat! sjukligt kung jag är på att fixa sånt:) "steking pannkakor like a boss" . Hade iaf riktigt mysigt, sen kollade vi film. Hon stack hem för ett tag sen, bara suttit och degat :) 




SUG OCH SVÄLJ, TREVLIG HELG


ingen ser och ingen vet.

Skolan var sjukt bra idag.. Började dagen med att cykla genom "åstorp city". orienterade i skogen i en timme, trillade ett antal gånger, eftersom vädret var på vår sida.. -.-
sen bara gled vi igenom dagen. När jag kom hem så kom "psyk" hit, och pratade med oss.
Ska egentligen på släktkalas idag, vill verkligen inte. Så ska försöka tjata så jag får vara hemma..

smått nytt

fick med mig detta hem innan när jag och mammi handlade.. 

Idag i min brevlåda..




du är ett avslutat kapitel

Blev rätt kort tyckte jag, dock tog hon bara det slitna. Gjort läxan och ätit. Ska ner och göra ännu mera läxa, bara för jag e så nördig. haha. 




Jag vet mycket om dig, men mer om mig

sämsta torsdagen. Bästavän sjuk och bara allmänt suris. Fick även ett sms på lektionen som förstörde allting. Sjukt ledsen nu typ. Jag pratar som mitt liv suger?! mitt liv rullar verkligen just nu! Gick hem till farmor efter skolan, orkade inte cykla hem eftersom jag ska klippa mig här i närheten snart:) 



Dröm inte om ditt liv, lev din dröm istället

Pratat med underbara människor, bara chillat, tagit slut på mitt spotify och knäppt bilder. Sjukt härligt, får snart gå ner och umgås med min familj, dem gnäller över att dem inte sett mig på flera dagar. 




sanningen är att jag var lycklig med dig



http://bbeautifulday.blogg.se/

Tycker alla borde kolla denna fina tjejs blogg. http://bbeautifulday.blogg.se/
hon tar sjukt fina bilder och är även min privata fotograf, hon har tagit nästan alla mina senaste bilder och är riktigt grym!
Här har ni tre bilder till :) 




Fejka och leka, som en player blir man stämplad

Bara tar det lugnt och dunkar musik, nanana :) 

Jag ryser när jag hör ditt namn, det bara är så.





Had a dream I was king, I woke up, still king...

dagen har varit halvkass, vill bara lägga mig ner, mina knä är verkligen inte på min sida, känns som knivar.. inte alls skönt..Men iaf, sitter på mitt rum och dricker cappuccino, rätt skönt.

skitdator, skit photoshop, skit allt

ååh photoshop kronglar, -.- skitsamma då..Surar smått, dåligt humör.. Nej e faktiskt glad men ändå, ska duscha och så..

dem som ber oss och va tysta kan ligga och dö

EvelinaFina följde ju med mig hem, haft sjukt bäst. Love u! Sen följde jag henne, så fotade vi pyttelite i skogen. Så har precis ätit iaf. ska ladda över bilderna och fixa dem lite.

När läraren försvinner...


förlåt men jag gillar dig

Ska faktiskt stänga här nu, sjukt trött. Imorgon följer Evelina med mig hem, sen ska vi göra vid mig helt random tror jag och fota massa coola bilder!:) Love you!

jag kan läsa dig ut och innantill

Jag har sjukt ont i mitt knä, helt obegripligt ont.. vill gå ner till mamma och gråta.. wää. nej men så barnslig jag är. 
äter min b&j, mwuhaha ;)

BEN&JERRY'S finns alltid för en när man behöver..

Åkte ner, mötte Simon lämnade pengar till honom för mina skor. Tänkte ta resten av min b&j, men såklart är alla här hemma sura?! Pallar inte sånt, såja nu sitter jag här ensam på mitt rum, pratar med fina vänner och älskar livet. 


hellre blind än att se dig med någon annan

Pratat med fina människor, gjort läxan och ja bara haft det bra. Ska laga mat med mamma nu, kock!
LOVE MY LIFE ! 




Allt måste inte vara på liv eller död

Kom hem för ett tag sen, dunkar musik och snackar med fina människor. Ska fixa läxan sjukt snabbt, sen drar jag nog ut och fotar kanske?:) Aja vet inte, får inte tag i Evelina heller.. '

tidsfördriv.

Senaste
- Låt du hörde: starships
- Film du såg:ingen aning?:o 
- Mat du åt: potatis, biff och sås ;) 
- Kram: Min underbara bästavän
- Puss: Emil<3
- Känslan: lycklig 
- Bråk: Just nu med min pappa
- Resa: London!
- Glädje: när vi gick hem idag 
- Längtan: Heeeelgen! 
- Dröm: kommer inte ihåg? ;o 
- Personen du träffade: Mina bröder är ju här, annars abv.
- Person du pratade i telefon med: ottilia
- Personen du fick sms av: Andre^^
- Gången du var utomhus: nyss typ
- Gången hela din familj åt middag tillsammans: öhm igår?!

Antingen-eller-frågor
- Storstad eller landet: Helt klart landet!
- Hamburgare eller pizza: Pizza.
- Kött eller fisk: Kött.
- Hund eller katt: Hund!
- Aftonbladet eller Expressen: Samma innehåll i båda tidingarna.
- McDonalds eller MAX: Donken.
- Vin eller Öl: hmm inget? men isf öl.
- Charter- eller skidsemester: Charter..
- Sverige eller Utlandet: Utlandet!
- Sport eller nyheter: sport
- Hockey eller fotboll: hockey
- Ljushåriga eller mörkhåriga killar: skitsamma?
- Sommar eller vinter: Sommar!!!
Fem saker du alltid har i ditt kylskåp?
- Mjölk
- grädde
- Ägg
- Smör
- choklad
Fyra saker du inte kan vara utan?
- mina vänner,
- Min familj
- Mina pengar
- Min mobil
3 saker du inte kan äta?
- LAX!
- korv..
- tomat..
Två saker som gör dig glad
- André..
- Min familj & vänner
En sak du gör oftast flera gånger i veckan
- fotar


Få änglarna att flyga

Stressade hela morgonen, så kommer man till skolan och har håla.. Tack!


Följ mig på instagram! @fianilsson


klicka f5 för att få upp min nya design..


don't drink and drive, drink red bull and fly

Min dag har varit sjukt awesome. Cyklat runder i halva Åstorp, käkat b&j, skrattat, flamsat, fotat med Evelina. Helt underbart! live my life ! Fixat lite med bilder, nördat facebook och msn sen jag kom hem. 



BEN&JERRY'S




UPSIDE DOWN



Idag såg jag ut så här







baka baka liten kaka .

Cykla runder och fota lite varsom med Evelinis, sen stack vi till oj och köpte ben&jerry's och stack hem till henne. Åt våra B&J's och fotat lite. Ska nog hem snart, eller ja jag vet inte ^^


Starships

Håller på att fixa mig, ska dra ut med Evelina och bara göra vad vi vill:) just nu är allt bara så perfect. Kung!


varför gråta tårar när du ändå inte kan se dom?

somnade ganska sent, pratade med André och Ottilia. Kände först fyför vilken bra dag, och nu bara döda mig.. Jaja, ska duscha och så, sen e väl dagen lite bättre, eller så bäddar jag ner mig för jag e sjukt trött.

GODNATT!


I give you only one chance in life


Denna..

.. Kom jag hem med idag! Och en bikini/baddräkt i samma mönster:) supernöjd!:)


"Utseendet är inte allt,men hur ofta runkar nån till någons personlighet"

Heej! kom hem nyss, tagit massor av bilder med iphonen, smått halvdåliga. Men laddar upp dem sen, har inte sladden här :) smsar med AndréFuling och chillar i sängen. love life.

HOCKEY MED LILLEBROR NU


Just nu

Sitter med mormors iPad. Seriöst kan man ha coolare mormor? Massa appleprylar! Mys här riktigt mycket! Ätit och nu sitter vi bara och pratar :)

Så här ser jag ut idag,


Möhippa på väla = "snoppkakor"


Jag kan inte ge dig mera

Fick göra det bästa av dagen, duschade och gjorde ve mig.. Sitter i bilen utanför ngn leksaksaffär och pratar med Linus. Sen vet jag inte om vi ska inom väla eller dra till mormor direkt


THE BOYS WHO...












Jag får bara till det perfekta leendet när du är med :')

Vaknade för typ en timme sen? sjukt sur iaf. Vill inte alls åka till Väla sen hem till mormor. Vill va hemma och bara slappa, känns som jag behöver sova typ 24 timmar i sträck.. jaja nu ska jag inte vara sån gnällis.

Knarka ditt knark! jag ska knarka kärlek!

Pratat med Linus hela kvällen, alla andra e helt döda? Ska få tag på André och Oscar, sen ska jag sova.
Puss !

OUTFIT TODAY



Jag ska försöka leva mitt liv utan dig, easy..



Inatt ska bli natten..

Abv och jag stack ut och fotade lite, gick hem igen till mig. Fixade hennes naglar, fast de blev inte så bra. Sen skrev Linus, så pratar med honom nu, gulleplutte ;) 









King!

Drar till lekplatsen ( jaaooo ) med abv, vi har varit ovänner ett tag. menmen vi e vänner igen:) tar med kameran jaao
ciiiaaooo

FAST FÖR DIG

smått galna som vi är, tog vi victors lås och låsade ihop oss och gick så hela vägen;) haha Love u forever sis! 

I slutet av tiden

Drog ut med Victor, Ottilia och några andra killar, mötte upp Amanda och Martin. Sen gick vi bara runder, rätt dött men kul ;) sen gick jag och Victor hem och åt, och nu vill han ha ut mig igen. Orkar inte gå fram och tillbaka. Väntar på att Andreas ska svara, sen ska jag tvinga han att ringa mig. Jaojao men puss hej ;) 



Du är anledningen att jag kan leva varje dag









BÄSTIS, DU ÄR BÄST I HELA VÄRLDEN.. ^^



Såg en kille som liknade dig, trodde det kunde vara rätt..

Kommit hem från skolan, snackat lite med Tim. Annars inget, laddat över bilder på datorn. Försöker lära mig Photoshop. några tips? eller hur man gör?
Har faktiskt ingenting att göra idag, men orkar heller inte. ska slappa här hemma. Bomba med bilder på bloggen. Annars inget:)


Ett steg bakom mig

dagen har varit helt awesome! Efter skolan stack jag hem, la mig så stutsmattan och solade, sen efter ett tag stack jag och lillebror till en fotbollsplan, småspelade lite. Sen kom Robin, Victor, Markus och Anton dit, så spelade jag lite med dem. Stack upp i skogen och sprang, sen hem och åt. Sitter fortfarande i träningskläder, ska duscha nu.. 



jag kallar på dig

Stack hem till min mammi, hämtade min cykel och cyklade till oj, köpte nudlar och jordgubbar. Träffade Daniel, Robin och några andra grabs, snackade lite med dem. Sen stack vi hem, åt nudlar och våra chokladdoppade jordgubbar. Just nu sitter vi och lyssnar musik och tar de lugnt.

Svar:)

Wicked Syriansk Girl om Upp med händerna i luften, som du lever ditt liv:
"Filmklippet kan inte visas" står det =P
svar: När jag tog bort filmklippet från facebook så blev det så på bloggen också.Ursäktar för det:)

Du är bäst hihi!


Lever !

Blev nog rätt sent inatt, somnade nog vid 04.30 typ?! haha. Sen gick vi nog upp för en timme sen (?!) ätit frukost, haha lagom härligt med oboy och nutella ;) Helt plötsligt har jag så himla mycket att göra idag, som jag helt och hållet hade glömt. Har visst muntligt "prov" imorgon på samhälle ;) och måste hämta min cykel hos mamma. 
Ligger bara och slöar i sängen, jaojao fia och eve style ;) 


Upp med händerna i luften, som du lever ditt liv

Haha ja detta bjuder jag på! mobba gärna mina ben !:) ^^ HAHAH

Här är vi ! vad vill du ha av mig?

Vi har bara flummsat hela kvällen, pratat i tele med massa randoms, okej, nt randoms för vi känner dem. Men fett kul iaf! Har massa som ska ringa tillbaka, men dem flesta har nog dött nu.. Haha däckarNa! Haha vi har typ dunkat musik hela kvällen, stackars grannar! ;) haha men kvällen har bara börjat! GOES WILD

RSS 2.0